Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

27. decembar 2015.

Novogodišnji koktel Color Press Grupe: Dodeljene diplome polaznicima Škole za urednike i novinare

Sinoć je u svečanom salonu Spensa održan novogodišnji koktel Color Press Grupe na kojem su tradicionalno dodeljene diplome polaznicima jesenjeg kursa Škole za novinare i urednike koji su ujedno devetnaesta generacija koju je iznedrila ova izdavačka kompanija.

Petnaest polaznika je nakon tri meseca dobilo priznanja od svoje mentorke Mirjane Pantoš, a najbolji od njih će imati priliku da pokažu svoje veštine na medijskom nebu. Nekoliko polaznika već je imalo priliku da svoje tekstove objavi u štampanim izdanjima i na portalima Color Press Grupe. Svi polaznici će u narednim mesecima obavljati praksu u magazinu i na portalu "Lepote i zdravlja".

Brojne zvanice su uživale u predivnim zvucima Florijana Balaža i orkestra "Limanski bećari", a za dobro raspoloženje potrudila se Vinarija Zvonka Bogdana sa vrhunskim belim sortama vina.

Na kraju večeri izvučene su i nagrade, 7 puta po dve karte za koncert Zdravka Čolića, koji je odmah nakon gala večeri u svečanom salonu, počeo u velikoj dvorani Spensa. Color Press Grupa je i svojim zaposlenima obezbedila karte za koncert i ovim gestom se zahvalila za još jednu uspešno završenu radnu godinu svom timu.