Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

6. februar 2016.

#Winterfest2016 - Najbolja vina regiona, vodeći kuvari i gastro-blogeri na najlepšoj zimskoj destinaciji Srbije

Poslednji vikend u martu rezervisan je za hedonizam, uživanje u vinu i hrani, skijanju i dobrom provodu. Od 24. do 27. marta Winterfest će ugostiti predstavnike preko dvadeset vinarija iz Srbije i regiona, kuvare najpoznatijih restorana i gastro blogere. Festival ove godine organizuje Color Press Grupa sa Interfestom koji jednom godišnje organizuje najpoznatiji festival vina u Novom Sadu.

IMG_0683

Za sve ljubitelje Kopaonika i skijanja MK Mountain Resort je pripremio specijalne pakete cena, a Skijališta Srbije su svim učesnicima Winterfesta odobrila popust od 20% na ski pass tokom trajanja festivala.

kop4

kop3

Winterfest Ski & Wine Festival održava se poslednjeg vikenda marta već treću godinu na Kopaoniku. Ove godine kao i prethodnih program će biti raznovrstan, a pored vinske edukacije i salona, festival je dobio i dva gastro panela. Od degustacija vina i hrane do afterpartya i skijanja, svako će uživati. Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele, interaktivne radionice, vinske izlete, takmičenje u kuvanju, vinski salon i kratak kurs o vinu.

7G7A6567

Učesnici i prezenteri ovogodišnjeg Winterfesta su predstavnici najboljih restorana, stručnih magazina, blogova, portala kao i poznate ličnosti koje uživaju u hrani i vinu. Samo neki od njih su Filip Ćirić ispred restorana Homa, Janoš Mesaroš, Jovica Jovičić, Igor Luković ispred magazina Vino i Fino, Milan Spasić ispred vinarije Spasić, Paul BalkeStevan Kostreš ispred vinarije Kovačević, Goran Kovačević ispred hotela Square Nine i mnogi drugi.

Uros_Urosevic

tamara-ognjevic-2

Srecko-Galovic

Dutch. Runs tours to Italian wine regions for wine professionals. See www.paulbalke.com

Promocija novog spota Unicef hotel Squeare 9 26.02.2014 Beograd Foto/Unicef/Shubuckl

Filip_Ciric1

Aleksandar-Samardzija

Informacije o cenama smeštaja koje idu već od 69 evra za tri dana (u cenu uključen i "Vinski pasoš") u MK Mountain Resort ili Jolly Kop Apartmanima, popustima, vinskom pasošu i programu možete pogledati na sajtu www.color.rs/winterfest2016/

Uživajte svim čulima na #Winterfest2016 i rezervišite svoje mesto na vreme!

Informacije za smeštaj i prevoz jelena.jahura@color.rs
Informacije za program i izlagače jelena.savic@color.rs

Kop1

Kop6