Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

12. mart 2016.

Regionalni forum o trendovima u automobilskoj industriji #AutoForum2016 održava se 21. marta u Beogradu

autoforum vizual

Color Media Communications i Color Press Group organizuju prvi biznis #AutoForum2016, 21.marta u hotelu Radison Blu Old Mill u Beogradu. Ovo je prvi forum na temu automobilizma u okviru kojeg neće biti reči o performansama automobila, nego o marketingu, komunikacionim i prodajnim strategijama u auto-industriji.

#AutoForum2016 otvara potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović i Njegova Ekselencija ambasador Nemačke Axel Dittmann. Predstavnici kompanija Euro Petrol, Euro Gas, SAT Media Group i predstavnici autoindustrije razgovaraće koji su to izazovi sa kojima se kompanije u ovoj delatnosti susreću, kada su u pitanju tržište, uslovi uvoza, ali i koja je to uloga države u ovoj oblasti. Kroz panel diskusiju, učesnici će razgovarati o kriznim komunikacijama i kako komunicirati tokom mega kriza u auto-industriji. Pored panel diskusije, u okviru segmenta studije slučaja, predstavnici kompanije Ford, predstaviće svoju praksu kada je u pitanju prodaja i postprodaja automobila na našem i regionalnom tržištu, koje su to optimalne marketing i komunikacione strategije za pozicioniranje brenda automobila govoriće predstavnici kompanije Opel, a publika će imati priliku da čuje kako koristiti oldtajmere kao instrument promocije.

Sa detaljima programa, učesnicima i prijavama možete se upoznati na zvaničnom sajtu foruma na linku: http://www.color.rs/autoforum2016/