Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

21. mart 2016.

Vikend protekao u druženju sa olimpijcima: Odbrojavanje od Rija nastavljamo u aprilu

U organizaciji Olimpijskog Komiteta Srbije i časopisa Lepota i zdravlje, svakog meseca, do jula, u Ušće Shopping Centru jedan vikend će biti posvećen odlasku naših olimpijaca u Rio.

Mesec mart je bio posvećen promociji tri mlada olimpijca. Sa posetiocima Ušće Shopping Center družili su se veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik, osvajači broznane medalje na svetskom i evropskom prvenstvu kao i rvač Aleksandar Maksimović, osvajač srebrne medalje na evropskom prvenstvu. Olimpijci su se takmičili sa posetiocima u kvizu znanja, slikali se i delili autograme. Partner događaja Vojvođanska banka je obezbedila poklone i promovisala svoju VISA olimpijsku karticu.

Pored ovog divnog druženja posetioci su se slikali ispred photobootha sa rekvizitima u duhu Rija i zabavljali učestvujući u interaktivnim radionicama za celu porodicu.

U aprilu magazin Lepota i zdravlje i Olimpijski Komitet Srbije nastavljaju odbrojavanje do Rija i predstavljanje olimpijaca i olimpiskih sportova u Ušće Shopping Centru. Posetioce očekuje sjajna animacija i druženje sa omiljenim sportistima.

 

Media Clipping

kliping 1

kliping 2

kliping 3

kliping 4

kliping 5