Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

16. maj 2016.

Olimpijada u Riju se bliži!

U sklopu manifestacije “Odbrojavamo do Ria”, koju magazin Lepota i Zdravlje zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije organizuju  u Ušće Shopping Centru svakog meseca, tokom maja svi posetioci su imali priliku da se druže i slikaju sa olimpijskih timom. Ovog meseca ispred tima koji će Srbiju predstavljati na Olimpijskim Igrama u Riju, Ušće Shopping Center je posetila Anja Crevar. Anja je plivačica i  najmlađi član Olimpijskog Tima. Anja se sa posetiocima družila u subotu, a pored njene posete svi prisutni su imali priliku da vide i unikatnu sportsku opremu koja je nošena na Olimpijskim Igrama još od davne od 1976. godine. Oprema je nošena u Atini, Montrealu, Londonu i Pekingu, a ovo je prvi put da u sklopu mini izložbe oprema bude izložena u javnosti i to baš u Ušće Shopping Centru.

Na štandu Vojvođanske banke, svi posetioci  su mogli da se upoznaju sa posebnom ponudom i pogodnostima namenjenim  korisnicima  Olimpijske kartice. Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije, a svi zainetersovani su tokom vikenda mogli da  učestvuju u Facebook foto konkursu i osvoje tablet, slikajući se kao olimpijci Marko Novaković ili Anja Crevar.

Olimpijski komitet Srbije i magazin Lepota i Zdravlje vas pozivaju da se družite sa olimpijcima i tokom juna i jula mecesa i to uz sjajnu zabavu i druženje. Podržimo zajedno naš tim za Rio!