Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

15. oktobar 2012.

U prodaji "Hello Fashion" izdanje za sezonu jesen-zima 2012/13.

 

Za sve koji žele da budu u toku s novim modnim tendencijama redakcija srpskog izdanja magazina "Hello!" pripremila je novi broj specijalizovanog, luksuzno opremljenog magazina koji je od ove nedelje u prodaji po ceni od 150 dinara. Najčitaniji svetski magazin o poznatima s ponosom predstavlja drugi broj specijalnog izdanja "Hello! Fashion", jedinstvenog vodiča kroz "pret-a-porte" kolekcije za jesen/zimu 2012-13.

Na stranicama časopisa "Hello! Fashion" predstavljene su najzanimljivije kreacije s pista sa "nedelja mode" u Parizu, Milanu, Londonu, Njujorku… Chanel, Loewe, Dior, Louis Vuitton, Blumarine, Roberto Kavalli, Gucci, Giorgio Armani, Etro, Versace, Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Stela Makartni, Karolina Erera, Ralf Loren, samo su neki od dizajnera i modnih kuća čije su kolekcije za jesen/zimu 2012/2013. predstavljene na stranicama novog modnog magazina. Osim najboljih kreacija sa svetskih modnih pista, "Hello! Fashion" objavljuje i ekskluzivne foto-editorijale, kao i intervjue s Robertom Kavalijem, Majklom Korsom i s muzom slavnih dizajnera Đurđom Stojiljković.

Reportaža o izložbi „Louis Vuitton – Marc Jacobs: The Exhibition”, koja je bila postavljena u jedinstvenom muzejskom prostoru "Les Arts Décoratifs", upotpunjuje modnu bajku uz ekskluzivne fotografije s partija posle revije "Louis Vuitton" na pariskoj "nedelji mode", na kojoj su se okupile holivudske dive. Najnoviji modeli, aktuelni trendovi i kreacije za ovu jesen i zimu obiluju raznovrsnošću boja, materijala i ideja, i dominiraju u modnom izdanju magazina u kojem će uživati pripadnice lepšeg pola.

Sve novosti >>