Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

19. septembar 2016.

Održan "Food Talk" u Baču na manifestaciji "Dani Evropske kulturne baštine"

 Ovog vikenda u Baču se već tradicionalno, po 13. put obeležavaju "Dani Evropske kulturne baštine", sjajna manifestacija koja obiluje bogatim kulturnim i muzičkim sadržajem. Program je počeo u petak i trajaće tri dana.

17

19

Danas je svečanom otvaranju prisustvovao Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje i boračka pitanja i Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine, koji su istakli da Bač ima ogroman potencijal kako u turističkom tako i u poljoprivrednom segmentu te da se treba ugledati na ovu specifičnu sredinu u kojoj žive Hrvati, Srbi, Slovaci i druge narodnosti i funkcionišu na najbolji mogući način.

47

45

Nakon ceremonije otvaranja, usledio je panel sa poznatim ličnostima "Food Talk" - Misli globalno, jedi lokalno u organizaciji Color Press GrupeTijana Dapčević, Nenad Pagonis, Eržika Pap- Reljin, Đorđe Čavić , Karmen Krivokapić i Tanja Banjanin podelili su svoja mišljenja o hrani, polemisali o tome da li je danas samo trend hraniti se zdravo i složili se da je naša domaća hrana svakako najkvalitetnija, nezavisno od toga da li ste vegetarijanci ili ne. Ivana Đorđević je kao moderator podstakla svoje goste inspirativnim pitanjima da konfrontiraju svoje stavove, time je ovaj panel zaista bio interesantan za sve posetioce.

57

Na kraju panela dodeljene su nagrade za hranu koje su pripremile domaćice, a koju su degustirali i na kraju ocenili učesnici panela. Prvo mesto - 7 dana na Kopaoniku za dve osobe kompanije "JollyKop", osvojila je Radmila Đukić iz Bača, drugo mesto pripalo je Jelici Podraščanin iz Bukovca i treće mesto je dobila Radoslava Dabić iz Novog Sada, kojima je pripala godišnja pretplata na kulinarska izdanja Color Press Grupe.

Predsednik ove kompanije, a i rođeni Bačanin, Robert Čoban rekao je da je manifestacija "Food Talk" postala brend, i da se proširila na ceo region, Crnu Goru i Makedoniju i time pokazala da je priča o hrani uvek zanimljiva i inovativna.


7

5

6

2

55

50

51

53

54

52

48

49

63

64

102

95

98

31

39

35

34

28

26

1

105

91

81

79

77

74

67