Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

26. oktobar 2016.

Trka koja okuplja najmlađe i njihove porodice!

U organizaciji časopisa Mama&Beba i pod pokroviteljstvom brenda Nivea Baby održana je osamnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

puzijada-28

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičilile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare. Tri bebe koje su bile najbrže u svojoj grupi ponosni roditelji su odveli do bebi postolja gde su im uručene vredne nagrade NIVEA Baby kozmetike.

puzijada-46

puzijada-44

puzijada-42

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Petar Šljukić i Ema Mandrapa, a ovog puta je pobedila damica Sara Radulović.

puzijada-71

puzijada-70

puzijada-68

puzijada-72

U starijoj grupi joj se pridružila na pobedničkom postolju Zoja Višković. Pored nje najbrže bebe puzalice u starijoj grupi su bili Andrej Lukić i Veljko Stanojević

Učesnici su dobili primerak časopisa " Mama i Beba", a od kompanije NIVEA, balone, knjižice sa bajkama i proizvode iz asortimana NIVEA baby kozmetike.

puzijada-1

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale.

Starije bate i seke su se igrale u posebno pripremljenom NIVEA dečijem kutku u sklopu kog je bila organizovana radionica slikanja i posebno pripremljen ambijent za zabavno fotografisanje.

Informacije o ovoj i o sledećoj Nivea Baby Puzijadi svi zainteresovani mogu naći na facebook stranici i u časopisu "Mama i Beba", kao i na društvenim mrežama kompanije Nivea i tržnog centra Delta City.

puzijada-2

puzijada-3

puzijada-4

puzijada-8

puzijada-16

puzijada-20

puzijada-28

puzijada-40

puzijada-38

puzijada-33

puzijada-58

puzijada-59