Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

31. oktobar 2016.

CPG na Media Marketu: Wine Matinee, radionice i promocije novih projekata!

U sklopu Sajma knjiga, od 26. do 30. oktobra, drugu godinu zaredom organizovan je i Media market, sajam medija koji okuplja najveće medijske kuće, izdavače i agencije.
Color Press Grupa na svom štandu u Hali 3 za brojne posetioce upriličila je prijatnu atmosferu uz toplu šoljicu kafe i najpopularnije magazine u Srbiji i regionu.

Prvog dana Media marketa posetioci Color Press standa mogli su da budu deo zabavne Instagram akcije koju potpisuje najčitaniji ženski mesečnik Lepota i zdravlje. Uz hastag #zelimimogu, svi koji su došli na stand mogli su da se slikaju sa svetlosnom instalacijom i postavljaju svoje fotografije na Instagram. Vlasnika fotografije sa najviše lajkova redakcija Lepote i zdravlja nagradiće poklon paketom.

Drugog dana sajma, sada vec poznati i cenjeni B2B magazin Diplomacy & Commerce za svoje saradnike i oglašivače upriličio je Wine Matinee na kom su se točila vina vinarije Deuric.

Trećeg dana Media marketa, štand Color Press Grupe pretvoren je u svojevrsnu učionicu u kojoj su novi polaznici CPG novinarske škole održali čas koji je vodio čuveni televizijski voditelj Aleksandar Filipović.

Četvrti i peti dan promovisana je svetski čuvena konferencija Beocon koju Color Media Communications, agencija za organizovanje događaja koja posluje u sklopu Color Press Grupe, prvi put dovodi u Beograd i Srbiju. Posetioci standa imali su priliku da se dobro zabave i slikaju sa interesantnom postavkom iz hit serije Walking dead.