Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

29. novembar 2016.

U UŠĆE Shopping centru održan „Dan Italije u Beogradu“ - Mini sajam italijanskih ukusa, turističke ponude i koncert italijanske muzike

U subotu 26.11. je u UŠĆE Shopping Centru, u okviru Nedelje italijanske kuhinje u svetu (21-27. novembar) organizovana promotivna manifestacija pod nazivom „Dan Italije“ - Mini sajam italijanskih ukusa, turističke ponude i koncert italijanske muzike.

6

Događaj je realizovan u saradnji sa Ambasadom Italije, Udruženjem italijanskih privrednika u Srbiji – Konfindustrija, Italijansko-srpskom privrednom komorom i Italijanskim kulturnim centrom u Beogradu.

36

Posetioci UŠĆE Shopping Centra su uživali u promociji italijanskih ukusa za koju su se pobrinuli sjajni italijanski brendovi Monini, Rio Mare, Lavazza, Mulino Bianco i Barilla kao i domaći brend Aleksandrija koji je predstavio paste bez glutena.

Italijanski kulturni centrar promovisao je kurseve italijanskog jezika i kulturu Italije a lepote turističke ponude Italije su posetiocima na izvanredan način predstavili vodeće turističke agencije, Kon Tiki i Big Blue.

italija1

Dan Italije posetili su i počasni gosti: Serđo Monti, Zamenik Ambasadora Italije u Beogradu koji se i obratio prisutnima, Fabricio Kosimi, Trgovinski ataše Ambasade Italije, Marija Savić, ispred Italijansko-srpske privredne komore i Irena Brajović, Direktor Konfindustrije – Udruženja italijanskih privrednika u Srbiji.

italija3

Veliku pažnju i simpatije publike izazvao je i muzički poklon organizatora Dana Italije - sjajan koncert italijanske muzike u izvođenju italijanskog umetnika Matije Zanate uz gitarsku pratnju Slobodana Bijelića, a nakon koncerta organizovanja je i projekcija videa „The Extraordinary Italian Taste“.


37

30

28

27

26

25

20

19

16

15

14

13

12

11

9

3

2

44