Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

21. decembar 2016.

The Economist: Svet u 2017

Sedmu godinu zaredom Color Press Grupa u saradnji sa londonskim magazinom „The Economist“ izdaje srpsko izdanje godišnjaka za koji pišu najuticajniji svetskih državnici, vlasnici korporacija, lideri u biznisu, sportu i umetnosti, eksperti iz obasti finansija i ekonomije.

I ove godine, povodom izlaska magazina „Svet u 2017.“ održana je konferencija koja je okupila neke od najznačajnijih srpskih i regionalnih ekonomista i privrednika, zvaničnike Vlade Srbije kao i vodeće diplomate u Beogradu. Konferencija "Svet u 2017." održana je po prvi put u Domu Narodne skupštine, a svi prisutni su od ekskluzivnih govornika na licu mesta mogli da čuju šta je to što nas na ovim prostorima očekuje u narednoj godini.

Kao i ranijih godina, Color Press Grupa, koja je organizator konferencije, okupila je čelne ljude Vlade Srbije, Vlade Vojvodine, ambasadore, ekonomiste i vodeće privrednika iz Srbije i regiona. U okviru četiri panela i šest studija slučaja govorili su Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije,Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i Aleksandar Vulin, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja, Hans Friedrich Schodder, predstavnik UNHCR-a u Srbiji, Michel Saint-Lot, direktor Kancelarije UNICEF-a u Beogradu, Nj.E. Aleksandar Čepurin, ambasador Ruske Federacije, Nj.E. Denis Keefe, ambasador Velike Britanije u Beogradu, Nj.E. Dr Alona Fischer Kamm, ambasador Izraela u Beogradu, Nj.E. Giuseppe Manzo, ambasador Italije u Beogradu, Laza Kekić, The Economist Intelligence Unit, London, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Nebojša Katić, ekonomski analitičar, London, Nebojša Kuzmanović, zamenik Sekretara za kulturu i javno informisanje Vlade Vojvodine, Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd i mnogi drugi.

Partneri ovogodišnje konferencije su : Microsoft, Heineken, Elektro Privreda Srbije, Srbijagas, Coca Cola, AMS osiguranje, Saruna Wellness & Fitness Clubs i 13. Jul Plantaže.