Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

2. februar 2017

“Novosadski Winter Fest” zatvoren uz “Mamma Mia” i “Achtung”!

Prvi “Novosadski Winter Fest” zatvoren je sinoć nastupom hora Škole stranih jezika “Alfabet”, benda “Achtung” i DJ Subworxa.

Nakon 55 dana programa, 35 dečijih horova, 45 bendova, nekoliko hiljada ljudi i mnogo aktivacija, jedini Christmas Market u Srbiji koji je svakodnevno imao muzički program, zatvoren je uz nastupe najmlađih, ali i onih malo starijih, baš kako je bilo i skoro svih dana festivala.

Od 18h imali smo priliku da slušamo hor Škole stranih jezika “Alfabet” čiji članovi su izveli čuvene svetske hitove poput “Mama Mia”, ali i one aktuelne, kojima su se posebno obradovali tinejdžeri koji su u tom trenutku posetili “Winter Fest”.

Veče su zatvorili sjajni nastupi benda “Achtung” i DJ Subworxa koji su na Trgu slobode okupili veliki broj Novosađana svih generacija.

Organizatori “Novosadskog Winter Festa” od 3. februara na Trgu slobode organizuju “Festival ljubavi”. Sve do 9. marta slavićemo ljubav, a zvanično otvaranje festivala je u petak, 3. februara od 19h, nakon čega sledi nastup benda “Kal”.

Pridružite nam se!