Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

27. februar 2017

And The Oscar Goes To… FEST i Gloria party okupio poznate ličnosti iz sveta sedme umetnosti

Nakon otvaranja Međunarodnog filmskog festivala u noći koja je prethodila 89. dodeli Oskara, FEST i magazin Gloria organizovali su koktel “And The Oscar Goes To…” u Kući kralja Petra u Beogradu.

Veliki broj poznatih ličnosti i medija imali su priliku da uživaju u filmskoj muzici koja je nominovana za Oskara u proteklih 10 godina i da prognoziraju dobitnike ovog prestižnog filmskog priznanja u šest kategorija. Gosta sa najviše tačnih odgovora očekuje poklon putovanje na Kopaonik.

Pored sjajne zabave, gosti su uživali u vinima vinarije Mačkov PodrumHeineken pivuStrongbow ciderimaGorkom Listu i Voda Vodi.

Među prvima na koktel je stigao poznati glumac Ivan Bekjarev sa suprugom, a zatim su počele da pristižu i ostale zvanice među kojima su bili glumica Jelena Stupljanin, pevačica Ivana Jordan, umetnik Mića Jakšić, reditelj Milorad Milenković, TV lice Ivona Pantelić, glumac Đorđe Živadinović Grgur, glumica i književnica Nađa Rodić, umetnički direktor Festa Jugoslav Pantelić, glumica Ksenija Marinković i mnogi drugi.