Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

28. jun 2017

Poznati pokazali tenisko umeće: Održan Stella Artois Celebrity Cup na Malom Kalemegdanu

„Stella Artois Celebrity Cup“ po prvi put je održan na teniskim terenima na Malom Kalemegdanu u organizaciji Apatinske pivare i magazina Hello!. Svoje bravure u belom sportu pokazali su poznati glumci, pevači, voditelji i sportisti. U takmičarskom delu nadmetali su se Kiki Lesendrić, Niggor, Igor Miklja, Milan Bošković, Aleksandar Gajšek i Vuk Brajović, dok su u revijalnom delu turnira odličnu igru pokazale dve Jelene, Jelena iz grupe Zana i Jellena kao i Goga Grubješić.

Dame igraju tenis Jellena, Goga Grubješić, Jelena Galonjić i Jelena Brajović

Osim u odličnim teniskim servama, zvanice su imale priliku da uživaju u dobroj atmosferi poput one sa Vimbldona, uz savršeno servirano Stella Artois, koje je inače i zvanično pivo prestižnog turnira u Londonu.

Jelena Galonjić Zana

Za sve one koji žele da budu deo Stella Artois teniske priče, a da pritom osvoje jednu od 2000 atraktivnih teniskih nagrada, svoje umeće u serviranju mogu da okušaju u okviru Stella Artois letnje promocije koja traje od 26. juna do 6. avgusta.

Takmicari na SA celebrity Sa leva na desno: Niggor, Aleksandar Gajšek, Danilo Pušonja, Igor Miklja, Kiki Lesandrić

Mehanizam za učešće je krajnje jednostavan. Kupovinom bilo koja tri Stella Artois piva u svim Roda i IDEA prodavnicama, potrošači  dobijaju KOD na fiskalnom isečku koji mogu da iskoriste prilikom registracije na sajtu servirajzanagradu.rs gde će imati priliku da odigraju tenisku igricu i osvoje teniski reket, torbu, majicu ili čašu.

Danilo Pušonja i Zoran Golub Danilo Pušonja, direktor prodajte u Apatinskoj pivari i Zoran Golub, marketing direktor u Apatinskoj pivari

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sajtu www.servirajzanagradu.rs