Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

18. maj 2018

10 GODINA SA VAMA: „Ubavina i zdravje“ proslavila svoj jubilej

FB Share |

Najuticajniji ženski časopis „Ubavina i zdravje“ obeležio je 10-godišnji jubilej u društvu sa više od 300 zvanica. Rođendanska žurka se održala 16. maja, u prijatnom ambijentu restorana „Park“, a na njoj su prisustvovali saradnici, klijenti, poznate ličnosti, predstvanici medija i prijateli redakcijskog tima najpopularnijeg ženskog magazina.

Domaćini su nagradili svoje dugogodišnje saradnike sa „Zlatnim ženskim oskarima“ i zahvalnicama za podršku koju im pružaju u ovoj digitalnoj eri, koja prkosi štampanim izdanjima, pa sam opstanak dug jedne decenije predstavlja veliki uspeh koji je proslavljen onako kako dolikuje: sa mnogo nagrada, iznnenađenja i odličnom atmosferom.

Na samom ulazu gosti su bili dočekani poklonima koje je obezbedila Mlekara AD Bitola (Bimilk), a na svakoj stolici su ih čekali vredni paketići Vichy i parfimerije Eliksir Ekskluziv. Za osveženje gostiju se pobrinula kompanija Coca Cola, a proslavu je podržao i Opel. Sve zvanice su učestvovale u izvlačenju vrednih poklona, za koje su se pobrinuli klijenti magazina „Ubavina i zdravje“.

Formalnu svečanost je otvorila voditeljka Elena S. Jankovska, koja krasi jednu od deset naslovnih strana premijum izdanja časopisa „Ubavina i zdravje“, koja je pozvala glavnu i odgovornu urednicu Jovanu Stojmenović da joj se pridruži na bini i pozdravi prisutne goste.

Aleksandar Nakov, generalni menadžer kompanije Kolor media plus, koja izdaje časopis, dodelio je zahvalnice marketing agencijama koje podržavaju magazine svih ovih godina – Universal Media, New Moment, Media House, Media Plan, Ovation Advertising, Direct Media, Grey Group i Publicis One Macedonia.

Zlatni ženski oskari su završili u rukama dugogodišnjih klijenta „Ubavine i zdravja“ – Eliksir Ekskluziv, ITI Cosmetic, Septima (Vichy), Bobbi Brown Cosmetics, Oriflame, Ewopharma (Revalid), Geminis International (Depileve), AVON, DM Drogerie Markt, Fashion Group, Lisca, Bolnica Plodnost, Dermatološko-estetska ordinacija Dr. Ančevski, Stomatološka ordinacija Dr. Nina, Jadran Galenski Laboratorij, Topshop, Coca Cola, Bimilk, Podravka, Vitalia, Adora Engineering, ŽRK Vardar.

Nakon završetka formalnog dela rođendanske zabave, sledelo je sečenje rođendanske torte i slavlje je nastavilo da traje do kasnih večernjih časova uz odličnu muziku, vrhunsku hranu i ukusna vina Tikveš.

Tekst: Bojana Stojmenović
Foto: Goran Deskovski i Riste Trokovski