Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

21. avgust 2018

Sjajnim koncertom The Frajli zatvoren drugi Štrand Summer Fest

FB Share |

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata, ponovo nastupile u Novom Sadu i poklonile Novosađanima fenomenalan koncert na kojem su uživali posetioci svih uzrasta.

 

 

 

Pre nastupa The Frajli održan je izbor za Miss Štranda 2018 u saradnji sa kompanijom Miss Srbija. Miss Štranda, Aleksandra Kaločanjplasirala se direktno u finale Miss Srbije 2018 i odlazi sa ostalim finalistkinjama u Grčku na pripreme. Prva pratilja, Jovana Radosavljević, plasirala se direktno u finale Miss Vojvodine.

Osim što su Štrandaroši imali priliku da uživaju u muzici i lepoti, imali su priliku i da budu humani. Prethodnih dana prikupljao se novac za devetogodišnjeg Nikolu koji boluje od cerebralne paralize i kojem je potreban novac za operaciju. Nikoli možete pomoći slanjem SMS poruke 311 na broj 3030.

Na zatvaranju festivala prikupljao se novac za Draganu Stanimirov koja ima 19 godina i boluje od adenokarcinoma IV stepena. Dragani možete pomoći slanjem SMS poruke 501 na 3030.

 

 

 

 

 

Drugi po redu Štrand Summer Fest otvoren je 21. juna ispod Mosta slobode, a tokom dva meseca Štrandaroši su imali priliku da uživaju u različitim sadržajima. Pratilo se Svetsko prvenstvo u fudbalu i finale Vimbldona na video bimu, svakog petka zainteresovani su vežbali sa Trening centrom Tajs i organizovana je igranka kao u dobra stara vremena, svake subote salsa žurka, a nedeljom se plesala zumba. Najmlađi posetioci su učestvovali u različitim aktivacijama za decu, a posebno im je bila interesantna prezentacija novosadske policije – konjica, čamac sa posadom, patrole na motoru, biciklima, psi…