Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

1. oktobar 2018

Ambasadorima, medijima i poznatim ličnostima predstavljen “Hello! Travel: Serbia” na Staroj planini

FB Share |

Kako bi obeležili prvo izdanje “Hello! Travel” magazina koje predstavlja celu Srbiju, Color Media Communications i Turistička organizacija Srbije ovog vikenda u hotelu “Stara planina” organizovali su nesvakidašnju promociju koju su nazvali “Upoznaj i zaljubi se u Srbiju”.

Ambasadori i članovi diplomatskog kora, poznate ličnosti, mediji i influenseri tokom celog vikenda imali su prilike da se upoznaju sa lepotama i ukusima naše lepe zemlje, kao i sa njenom kulturom i istorijom, dok im je magazin “Hello! Travel: Serbia” služio kao svojevrsni vodič.

Posetioci promocije i hotela “Stara planina” uživali su u profesionalnoj usluzi, ukusnoj hrani i lokalnim vinima, imali su prilike da se opuštaju u spa centu, pojedini su učestvovali u mini-takmičenjima u bilijaru i stonom fudbalu, a tokom večere opuštali su se uz zvuke tradicionalne srpske muzike koju su za njih na moderan način interpretirali članovi dua “Mushkalica” koje je na Staru planinu dovela organizacija festivala BEMUS (Beograd, 10.-20. oktobar).

U nedelju su se svi gondolom popeli na vrh Babin zub sa kojeg se pruža fantastičan pogled na celu istočnu Srbiju. U povratku kući, upriličena je poseta šarmantnom podrumu vina “Malča” gde uz degustaciju njihovih proizvoda.

Nakon dva prijatna i opuštajuća dana svi gosti, bili oni stranci ili ljudi iz Srbije, bili su saglasni da je naša zemlja predivna turistička destinacija i kućama su otišli sa željom da je upoznaju još bolje. Uz “Hello Travel: Serbia” kao stalnog pratioca na tim magičnim putovanjima.