Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

11. mart 2013.

Kompletiran spisak učesnika za
"Pro-Femine 2013"!

Redakcija magazina "Lepota i zdravlje" koja je organizator "Pro-Femine 2013" saopštila je da je kompletiran celukupni program i spisak učesnika ove regionalne konferencije koja će se održati u beogradskom hotelu "Hyatt Regency" 4. aprila ove godine.

Među brojnim ličnostima iz celog regiona učešće u konferenciji će uzeti: Vedrana Rudan, Biljana Srbljanović, Aja Jung, dr Zoran Milivojević, Žana Poliakov, Suzana Trninić, Aleksandra Novakov-Mikić, Danica Vučenić, dr Violeta Skorobać-Ašanin, Tatjana Vehovec, Olivera Balašević i mnogi drugi. Moderatori pet panela na konferenciji su Ivan Stanković, "Communis", Dragana Đermanović, PRPepper, Denis Kolundžija, "Dnevnik", Igor Todorović, modni dizajner i Jelena Joksimović, "Ljepota i zdravlje" BiH.

"Na marginama" konferencije biće postavljena izložba "Šta žene žele: kutak za advertajzin" gde će biti prikazani oglasi za "ženske" proizvode i usluge iz ovdašnjih magazina i novina sa kraja 19. i početka 20. veka. Biće predstavljena i knjiga istoričarke Dubravke Stojanović "Iza zavese" koja otkriva duboke korene bojnih problema kojima se žene na ovim prostorima danas suočavaju. U radu konferencije učestvovaće žene sa invaliditetom, LGBT žene kao i pripadnice drugih manjinskih i često diskriminisanih kategorija.

Među partnerima konferencije nalaze se "Danube Foods Group", "Vichy", "Coca Cola", "Hyatt Regency" "Mercator", "Laguna", "Bakaluk", "Darphin Paris" i mnogi drugi brendovi i kompanije. 

Detalje o kotizacijama, akreditacijama za medije i samom programu konferencije možete pogledati OVDE.

Sve novosti >>