Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

18. mart 2013.

Opatija: Robert Čoban govorio o promenama na medijskoj sceni, Borislav Miljanović i Miša Lukić primili Pro PR Award!

U Kristalnoj dvorani hotela "Kvarner" u Opatiji sinoć je održana svečana dodela PRO.PR Awardsa, međunarodnih priznanja koja se dodeljuju u sklopu PRO.PR konferencije s ciljem promocije struke upravljanja komunikacijama.

Ovogodišnji dobitniciPRO.PR Awardsa iz Srbije su Miša Lukić (Publicis group Srbija/MMS Communications) i Borislav Miljanović (Represent System).Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, generalni direktor komunikacija Vlade Velike Britanije.

''Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama; a s druge strane nesebično na svoj način doprinose razvoju struke odnosa s javnošću'',  rekao je predsednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno i  osnivač ovog međunarodnog priznanja.

Na gala večeri u Kristalnoj dvorani "Kvarnera", gospodin Koletić je najavio da će sledeći, 11. Pro PR kongres biti održan u Sarajevu, 2014. godine, povodom 30 godina od Zimske olimpijade koja je u glavnom gradu BiH održana 1984. Posle toga pevačica je zapevala pesmu "Zemljo moja" koju izvode Ismeta Dervoz-Krvavac i "Ambasadori" što je bio posebno  emotivan momenat za većinu prisutnih iz regioona koji se sa nostalgijom sećaju nekadašnje zajedničke države.

Sama Pro PR konferencija koja se protekla tri dana održavala u opatijskom hotelu "Ambasador" okupila je blizu 200 profesionalaca koji se bave medijima, komunikacijama i PR-om iz celog regiona. Srbiju je među predavačima predstavljao Robert Čoban, predsednik "Color Press Grupe" koji je govorio o velikim promenama na medijskoj sceni Srbije i regiona koje su nastupile proteklih nekoliko godina.

Sve novosti >>