Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

22. april 2013.

Đorđe Balašević na "Food Talk 2013" govori o hrani u etici i poetici ravnice!

Posle Olivera Mlakara, još jedna legenda potvrdila je svoj dolazak na "Food Talk 2013" regionalnu konferenciju o hrani koja će se 14. juna održati na Salašu 137.

"Svoje učešće na "Food Talk 2013" potvrdio je kantautor Đorđe Balašević koji će učesnicima konferencije govoriti o hrani u etici i poetici ravnice! Tako se uz gospodina Mlakara, Renea Balakovića, Vladimira Pišala i veliki broj sjajnih eksperata iz oblaski kulinarstva i vina sa ovih prostora - lista učesnika konferencije osnažila za još jedno veliko ime!", kaže Milica Đokić, direktor korporativnih komunikacija "Color Press Grupe".

Konferencija će okupiti vodeće eksperte iz oblasti hrane i vina iz celog regiona: šefove kuhinja i vlasnike najboljih restorana u regionu; najbolje vinare u regionu; najbolje autore kulinarskih bestselera kao i najbolje gastro blogere.

"Food talk 2013" će se baviti i trenutno aktuelnim pitanja bezbednosti hrane, GMO hrane i drugim gorućim pitanjima iz ove oblasti.

Pored Olivera Mlakara i Đorđa Balaševića, dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik NIN-ove nagrade ra roman godine govoriće o "Gastro-geografiji". Učesnici konferencije imaće prilike da čuju i zagrebačkog kolumnistu Renea Bakalović, koji je vodeći regionalni ekspert iz oblasti hrane i vina. Sve podatke o programu, prevozu, smeštaju i kotizacijama, možete videti OVDE.

 

Sve novosti >>