Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

25. jul 2013.

Proslava 51. broja Ljepote i zdravlja u Purobeachu

Crnogorsko izdanje magazina Lepota&Zdravlje, u srijedu, 17.07 u prelepom ambijentu Purobeacha u PortoMontengru velikom žurkom proslavilo je izlazak 51. broja.

Brojne poznate ličnosti, poslovni prijatelji i saradnici najtiražnijeg crnogorskog magazina došli su te večeri da zajedno sa članovima redakcije proslave jubilej.

Na ulazu u Purobeach goste su dočekivali:Glavna i odgovorna urednica izdanja Vesna Čađenović, direktorka marketinga  Ksenija Vukotić, direktor Montecolora Migo Ćalić, Lidija Ćulibrk glavna i odgovorna urednica srpskog izdanja i Milica Đokić, direktorkakorporativnih komunikacija Color Presa pod čijim okriljem je pre četri godine i pokrenut magazin.

Među prvima pristigli su Mihailo Vukić, vlasnik agencije Allegra Montenegro sa suprugom Jelenom,  stilistkinja  magazina Ljepota&Zdravlje Nataša Perunović,  frizer Zoran Vukčević sa kćerkom,  šminkerkom,  Ljubicom Bulatović i Dženan Lončarević koji je bio odlično raspoložen .

Galerija

Campari Orange Passion, koje je omogućio G3 Spirits,  odlično odabrana muzika i blizina mora doprineli su da atmosfera na proslavi od početka bude vesela i opuštajuća.
„Trudimo se da uprkos krizi zadržimo visoke standarde“ kazao je Rober Čoban, predsednik Color Press Groupe koji je  sa suprugom Sandrom i kćerkama prisustvovao svečanosti.
Nakon što su zvanice pristigle u ime domaćina goste je pozdravila Vesna Čađenović, urednica crnogorskog izdanja najavljujući  zanimljivu nagradnu igru – poklon krstarenje Royal Caribbean International-a.

Među poznatim te večeri bili su:  pevačice Nina Petković, Andrijana Božović, Nina Žižić, Jelena Kažanegra, Anita Popović, Jadranka Barjaktarević,   kreatorke Marina Banović, Branka Asanović, Seka Martinović i Nataša Pejović, voditeljke Dušica Vugdelić i Marija Mašanović, tekstopisac Maja Perfiljeva, Marko Simović, rukometni reprezentativac,  Jelena Janićijević, urednica sportskog programa TV Budva  i  mnogi drugi.
Najviše pažnje izazvao je dolazak slavnog folkera  Ace Lukasa koji je sa nešto zakašnjenja stigao sa suprugom Sonjom,  Dženana Lončarevića i Bobana Rajevića. 
Na kraju žurke zvanicama su  podijeljeni prigodni pokloni Cosmetics-a kojima su se posebno obradovale gošće. 

Press Clipping

 

Sve novosti >>