Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

7. avgust 2013.

Novi rekord portala CPG: 8,3 miliona poseta u julu!

Iako su ranijih godina letnji meseci bili sezona pada posete internet portalima CPG, ove godine to nije slučaj! Rast broja poseta i broja pregledanih strana prisutan je iz meseca u mesec a razlog su pored android aplikacije za svet.rs(koja omogućuje lakše čitanje na plaži, u inostranstvu...) i novi portali (bravacasa.rs i posaljirecept.rs) kao i novi sadržaji i rubrike na starim portalima.

Evo šta kaže statistika Google Analytics:

Ukupno svi portali CPG: apsolutni rekord broja poseta 8,3 miliona kao i apsolutni rekord broja pregledanih stranica 32,4 miliona!
- Svet Android aplikacija imala je 636,698 poseta u julu (130 hiljada više nego prošlog meseca) i 4,1 miliona pregledanih stranica (1 milion više nego prošlog meseca)!
Portal bravo.rs bio je na rekordnih 622 hiljada poseta sa rastom od čak 33%, svet.rs je imao mesečni rekord posete - preko 4,4 miliona i 18,7 miliona
pregleda stranica i stopu rasta 1,66 %. Portal scandal.rs - beleži mesečni rekord posete od preko 1,7 miliona i stopu rasta od 5,57%, lepotaizdravlje.rs je imala rekord sa 693 hiljada poseta, hellomagazin.rs - rekordnih 623 hiljade poseta, portal bravacasa.rs ponovo za 50% veća poseta sada - na 64 hiljade.

"Verujemo da će nove rubrike na portalima poput Hronike i Sporta na svet.rs doprineti daljem rastu posete a uskoro uvodimo i android aplikacije za bravo.rs i lepotaizdravlje.rs pa očekujemo da rast bude još veći!", kaže Ivana Stanišić, direktorica Net Medije, kompanije u kojoj se nalaze svi portali CPG.

 

Sve novosti >>