Novosti

RUSKI LEK – novo izdanje CPG

Pomozite sebi na prirodan način!

Naša izdavačka kuća i redakcija koja ima dugogodišnje iskustvo u radu na ruskim izdanjima predstavljaju vam novi magazin – RUSKI LEK.

S ciljem da vas razbudimo, osvestimo i u zdravstvenom smislu vratimo na staze naših predaka, koji su verovali u prirodu, fitoterapiju i alternativne metode lečenja, pažljivo smo birali materijal za svaku stranicu.

U saradnji s najtiražnijim beloruskim magazinom “Narodni doktor” (Toloka), koji zaobilazi skupe lekove i opasnu hemiju, idealna smo medijska platforma za prezentaciju prirodnih medikamenata, zdrave hrane, suplemenata i preparata koji čuvaju zdravlje.

Vraćajući se unazad, u prošlost, i oslanjajući se na majku prirodu, mi, praktično, želimo da vam predložimo potpuno nov pogled na zdravlje.

Pored prirode, naš veliki saveznik u izradi ovog časopisa jeste i majka Rusija – nadaleko čuvena po izuzetnim narodnim lekarima. RUSKI LEK će vam pokazati kako Rusi pobeđuju bolesti i godine, a mnogobrojni ruski i beloruski stručnjaci na stranicama pred vama odgovaraće na pitanja koja vas muče. Dakle, ponosno ističemo ideju vodilju ovog magazina: vi pitate – ruski lekari odgovaraju.

Gledajući živopisne fotografije lekovitog bilja u RUSKOM LEKU, skoro da ćete osetiti kako ono miriše, dok će vam jednostavni, dostupni i jasni recepti vrlo brzo uliti poverenje, pa ćete istog momenta poželeti da napravite ukusan lekoviti čaj ili efikasan melem…

RUSKI LEK neće obećati dobro zdravlje “zdravo za gotovo” – tu je da vam uz prave savete i preporuke lekara utaba put ka dobrom zdravlju. Da vam ponudi boljitak na duže staze. Da vam dâ alat kojim ćete, prirodnim putem, od sebe i svojih bližnjih napraviti ljude koji zrače pozitivnom energijom, koji se ne predaju i koji su zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem.

Dobro došli u RUSKI LEK, časopis koji vam donosi dašak Rusije, miris lekovitog čaja i zdravog sutra.