Novosti

“Zdravo srce” – novo izdanje Color Press grupe

U saradnji s „Tolokom”, jednom od najuglednijih izdavačkih kuća u Rusiji i Belorusiji, i uz podršku najboljih ruskih stručnjaka, eksperata za hipertenziju i zdravlje srca, kreirali smo časopis koji će vam pomoći da krvni pritisak držite pod kontrolom.

Koliko je to važno, govori činjenica da ovaj „tihi ubica”, kako ga nazivaju jer često ne daje karakteristične simptome, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. On je prava tempirana bomba u organizmu: višestruko povećava rizik od infarkta, šloga i drugih teških stanja, koji ponekad, nažalost, maju fatalan ishod.

Zato smo se obratili onima kojima najviše verujete: vrhunskim ruskim lekarima, kardiolozima, nefrolozima, neurolozima, ali i naturopatama, travarima, nutricionistima, te praktičarima alternativne medicine. Zahvaljujući njihovim preporukama, promenom načina života i usvajanjem zdravih životnih navika, vrednosti krvnog pritiska mogu se uspešno držati u preporučenim granicama.

Udruženim snagama borićemo se da dostignemo zajednički cilj – 120/80! Samo na taj način možemo sačuvati organe i tkiva koji su najviše izloženi riziku i sprečiti ozbiljne posledice!

Magazin “Zdravo srce” – najbolji saveznik na putu do zdravlja!