PROGRAM

 

 

ČETVRTAK 02.06.
20.00 - 23.00

Večera za goste iz regiona i učesnike u restoranu Piknik na Ribarskom ostrvu

 

 

PETAK 03.06.

Turističko naselje "Ribarsko ostrvo"

 

08.30 - 09.30 Wake Up Coffee


09.30 - 10.00 Otvaranje konferencije
Goran Sečujski, član Gradskog veća za privredu, Grad Novi Sad
Christine Moro, Ambasadorka Francuske
Michele Astrom Chantome-generalni sekretar Svetske asocijacije somelijera ASI i Shinya Tasaki-predsednik svetske asocijacije ASI

Ženja Aćimović, glavna urednica
kulinarskih izdanja CPG


10.00 - 10.30 Case Study br. 1

Od kvasca do digital brenda
Predavač :
Milena Obradović, LESAFFRE RS doo


10.30 - 11.30 Panel br. 1
Revolucija u globalnoj kuhinji

Novi ukusi, novi mirisi, nove tehnike!

Moderator: Duška Jovanić

Panelisti: Nevena Veselinović, Celozrno Catering
Krsto Radović, Mandarina Cake Shop
Nikola Narančić i Pavle Farčić, vlasnici Salona 5 i Salona 1905.


11.30 - 12.00 Coffee Break


12.00 - 12.30 Case Study br. 2

Tamara Ognjević: Šta je prvo skuvano u francuskom loncu - sjaj i beda nacionalizacije evropske trpeze

 

12.30 - 13.30 Panel br. 2
New Kids In The Block:

Ko je nova publika restorana u regionu

Moderator: Milan Vučićević (Nichim Izazvan )

Panelisti: Filip Ćirić, Restoran Homa i Homa Bistrot
Maja Mačković, Masterchef u udruženju Croatian Master Chefs Association
Dejana Crveni, restoran PIKNIK, Novi Sad
Gabriela Ključe, gastro blog "Kod Gabriele", Sarajevo



13.30 - 14.30 Lunch Break


14.30 - 15.00 Case Study br. 3

Hrana bogata proteinima

Predavač: Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek


15.00 - 16.00 Panel br. 3
Korpa zdrave hrane
Organska proizvodnja, hrana, GMO i sertifikati

Moderator: Danijel Koletić, APRIORI WORLD

Uvodničar: Marina Kosanović, novinar
Panelisti:
Jovana Đisalov, Dunav Soja
Radovan Jokić, TONS
Sanja Kuzmanović, proizvođač organske hrane
Natasa Pucar, Head of Corporate Communications STUDEN & CO Holding
Marina Stojković, tehnolog kompanije Hleb & Kifle

 

16.00 - 17.00 Panel br. 4
Sweet Revolution

Inovacije u poslastičarstvu

Moderator: Jelena Bačić Alimpić, voditeljka i spisateljica

Panelisti: Saša Aleksić, Cake Design
Tijana Radulović, Tintolino Family i Dolce by Tintolino Family 
Aleksandar Stamevski, vlasnik kompanije "Stamevski"

Branislav Kockarević, Executive chef 
Karmen Krivokapić, restoran ARHIV

Mira Miličević-Anišić, Bombonica, Čurug

 

17.00 - 17.30 Coffee Break


17.30 - 19.00 La Traviata 2016
Nova imena na regionalnoj
vinskoj karti

Moderator: Jelena Savić, Color Media Communications

Uvodničar: Tomislav Ivanović, Vinopedia 
Panelisti: Nataša Budisavljević, Interfest
Dragana Janjić, suvlasnica i direktorka vinarije ,,Aleksić“

Đorđe Stojšić, vlasnik vinarije Chichateau

 

19.30 - 23.00 Večera u restoranu "Alaska barka"


20.30 - 22.00 Koncert benda
Apsolutno romantično
,

restoran "Alaska barka"

 


 

Voditelji programa

 

 

                                 Oliver Mlakar, TV lice                          Nataša Ilić, TV lice

 

 

UČESNICI

 


Đorđe Stojšić

 

 

Galerija

Clipping