ČETVRTAK 02.06.
20.00 - 23.00
Večera za goste iz regiona i učesnike u restoranu Piknik na Ribarskom ostrvu
PETAK 03.06.
Turističko naselje "Ribarsko ostrvo"
08.30 - 09.30 Wake Up Coffee
09.30 - 10.00 Otvaranje konferencije
Goran Sečujski, član Gradskog veća za privredu, Grad Novi Sad
Christine Moro, Ambasadorka Francuske
Michele Astrom Chantome-generalni sekretar Svetske asocijacije somelijera ASI i Shinya Tasaki-predsednik svetske asocijacije ASI
Ženja Aćimović, glavna urednica
kulinarskih izdanja CPG
10.00 - 10.30 Case Study br. 1
Od kvasca do digital brenda
Predavač : Milena Obradović, LESAFFRE RS doo
10.30 - 11.30 Panel br. 1
Revolucija u globalnoj kuhinji
Novi ukusi, novi mirisi, nove tehnike!
Moderator: Duška Jovanić
Panelisti: Nevena Veselinović, Celozrno Catering
Krsto Radović, Mandarina Cake Shop
Nikola Narančić i Pavle Farčić, vlasnici Salona 5 i Salona 1905.
11.30 - 12.00 Coffee Break
12.00 - 12.30 Case Study br. 2
Tamara Ognjević: Šta je prvo skuvano u francuskom loncu - sjaj i beda nacionalizacije evropske trpeze
12.30 - 13.30 Panel br. 2
New Kids In The Block:
Ko je nova publika restorana u regionu
Moderator: Milan Vučićević (Nichim Izazvan )
Panelisti: Filip Ćirić, Restoran Homa i Homa Bistrot
Maja Mačković, Masterchef u udruženju Croatian Master Chefs Association
Dejana Crveni, restoran PIKNIK, Novi Sad
Gabriela Ključe, gastro blog "Kod Gabriele", Sarajevo
13.30 - 14.30 Lunch Break
14.30 - 15.00 Case Study br. 3
Hrana bogata proteinima
Predavač: Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek
15.00 - 16.00 Panel br. 3
Korpa zdrave hrane
Organska proizvodnja, hrana, GMO i sertifikati
Moderator: Danijel Koletić, APRIORI WORLD
Uvodničar: Marina Kosanović, novinar
Panelisti: Jovana Đisalov, Dunav Soja
Radovan Jokić, TONS
Sanja Kuzmanović, proizvođač organske hrane
Natasa Pucar, Head of Corporate Communications STUDEN & CO Holding
Marina Stojković, tehnolog kompanije Hleb & Kifle
16.00 - 17.00 Panel br. 4
Sweet Revolution
Inovacije u poslastičarstvu
Moderator: Jelena Bačić Alimpić, voditeljka i spisateljica
Panelisti: Saša Aleksić, Cake Design
Tijana Radulović, Tintolino Family i Dolce by Tintolino Family
Aleksandar Stamevski, vlasnik kompanije "Stamevski"
Branislav Kockarević, Executive chef
Karmen Krivokapić, restoran ARHIV
Mira Miličević-Anišić, Bombonica, Čurug
17.00 - 17.30 Coffee Break
17.30 - 19.00 La Traviata 2016
Nova imena na regionalnoj
vinskoj karti
Moderator: Jelena Savić, Color Media Communications
Uvodničar: Tomislav Ivanović, Vinopedia
Panelisti: Nataša Budisavljević, Interfest
Dragana Janjić, suvlasnica i direktorka vinarije ,,Aleksić“
Đorđe Stojšić, vlasnik vinarije Chichateau
19.30 - 23.00 Večera u restoranu "Alaska barka"
20.30 - 22.00 Koncert benda
Apsolutno romantično,
restoran "Alaska barka"