Arhiva 2019

 

18. oktobar 2019

IPSOS: Od 40 najčitanijih magazina – 26 izdaje CPG!

Istraživanja IPSOS Strategic Marketinga iz avgusta ove godine rađena na uzorku od 4.520 pokazala su da od 40 najčitanijih magazina u Srbiji čak 26 izdaje Color Press Grupa. Na prvom mestu je “Blic žena” (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

19. avgust 2019

Media Daily: Color Media beleži rast prihoda i regionalno širenje!

Prihodi 40 najvećih medija u Srbiji porasli su u prošloj godini za sedam odsto, na 387 miliona evra, objavio je regionalni portal Media daily. Javni servis Radio televizije Srbije (RTS) i dalje je vodeći na listi s približno 5 miliona evra većim prihodima i po tome je rekorder među javnim servisima u jugoistočnoj Evropi.

Nastavak vesti >>

 

29. jun 2019

U prodaji je prvi broj magazina Mamina škola kuvanja!

Ukoliko tek otkrivate čari kulinarstva te činite prve korake na zanimljivom i uzbudljivom putu sticanja novih znanja i veština, “Mamina škola kuvanja” biće vam dostojan vodič…

Nastavak vesti >>

 

30. april 2019

Italijanski gastronomski magazin „La Cucina Italiana“ konačno u Srbiji!

U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“. Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.

Nastavak vesti >>

 

22. januar 2019

Novi magazini CPG: “Ratovi” i “Škola za šivenje na mašini”!

Novi magazin “Ratovi” namenjen je svim ljubiteljima vojne istorije, a fokus će imati na istoriji ratova i vojske sa posebnim osvrtom na period od sredine 19. pa do kraja 20. veka…

Nastavak vesti >>

 

9. januar 2019

Color Press Grupa organizovala božićni ručak u dnevnom boravku za beskućnike

Tradicionalno, u vreme božićnih praznika, kompanija “Color Press Grupa” i restoran “Lazin salaš” organizovali su ručak u Prihvatnom centru i dnevnom boravku za beskućnike u Novom Sadu.

Nastavak vesti >>