CSR

Color Press Grupa u tradicionalnoj poseti Dnevnom boravku za osobe s autizmom

Color Press Grupa“, “Color Media Communications” i prijatelji kompanija, i tokom ovogodišnjih praznika, tradicionalno su posetili Dnevni boravak za osobe sa autizmom ŠOSO “Milan Petrović”.

Uvek ljubazno osoblje dočekalo je zaposlena lica kompanije, prijatelje koji su učestvovali u humanitarnoj akciji i donirali proizvode, naše vredne domaćice koje su za ovu priliku spremile ukusne praznične poslastice, i spisateljicu, novinarku i voditeljku Vesnu Dedić, koja je ovoga puta bila sa nama u poseti.

Osoblje ove ustanove i nasmejana lica štićenika, dočekali su nas u prazničnoj atmosferi sa željama da se tokom sledeće godine družimo češće i s porukom da je humanitarna pomoć potrebna, ali ne i najvažnija, jer lepa reč, osmeh i druženje znače mnogo više.

Štićenici i korisnici ustanove bili su u prilici da se druže sa Vesnom Dedić, sa kojom su neki od njih čak i zaigrali.

Gosti su imali prilike da vide čime se sve korisnici ove ustanove bave u slobodno vreme, šta rade na radionicama i kući za uspomenu ponesu neke od poklona koje su korisnici napravili.

Ove humanitarne akcije organizuju se godinama, a predstavnici kompanije “Color Press Grupa”, redovno obilaze prihvatilišta, objekte dnevnih boravaka i Geronotološki centar i osim prazničnih obroka, upriliče i različite programe i na poklon donesu svoja novinska izdanja.

Svi građani, restorani i kompanije koji žele da učestvuju u humanitarnim akcijama Color Press Grupe (Dečije selo u Sremskoj Kamenici, Dom za decu i omladinu u Veterniku, Dom za stare “Liman”, Prihvatilište za beskućnike u Futogu..) mogu da se jave na mail-adresu: tatjana.dobanovacki@color.rs