08.30 - 09.30
Registracija i kafa dobrodošlice

09.30 - 09.40
Otvaranje konferencije

09.40 - 10.40
PANEL BR. 1
Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?
Panelisti: Marina Stojković, "Hleb i kifle"; Bojan Milosavljević, restoran organske kuhinje “Gnezdo organic”; Saša Đorđević, “Beyond” Niš; Mirjana Bobić Mojsilović, spisateljica; Ivan Zorić, Imlek ; Ina Mioč, Ribella; Nemanja Radić, farmia.rs
Moderator: Marina Kosanović


10.40 - 11.10
Najčešće greške u ishrani,
Ana Gifing
, specijalista antiejdž medicine;

11.10 - 11.30
Pauza za kafu
powered by

 

11.30 - 12.30
PANEL BR. 2
Hrana na mreži: Od #krmljao do „kraljeva instagrama“.

Powered by

Panelisti: Aleksandra Popović, fabrikafotografa.com; Jelena Ignjatić, ukusbeograda.rs; Nevena Zelunka Cvijetić, hlebilale.com; Slađana Kovčin, Veterinarski zavod Subotica; Slobodan Mračina, "Jamie" magazin; Pavle Farčić ,vlasnik I šef restorana “Salon 5”
Moderator: Maja Petrović, vitkigurman.com

12.30 - 13.00
CASE STUDY BR. 1
“Kako se vole falafel i humus?”
Učesnici: kuvar Zoran Mihalački i nutricionistkinja Jovana Srejić

powered by

13.00h – 14.00h
PANEL BR. 3
Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?

PanelistiSava Vukojev, Titov kuvar; Jure Tomič, Ošterija Debeluh - Slovenija; Svetlana Vukašinov, somelije, Bruno Bandula, kuvar Zagreb; Jovan Njegovan, kuvar; Branislav Kockarević, kuvar BEST WESTERN Prezident Hotela***** iz Novog Sada; Aleksandar Samardžija - Splića Salaš 137
ModeratorRene Bakalović – Zagreb

14.00 - 15.00
Pauza za ručak

15.00 - 15.45
Bračna kuhinja: Igor Mandić, književnik iz Zagreba
Moderator: Duška Jovanić
Pokrovitelj

15.45 - 16.15
CASE STUDY BR. 2
Kuvanje kao porodični biznis i strast: Kristofer Vilijams, vlasnik i glavni kuvar restorana "Lucille's", Hjuston, Teksas, SAD

16.15 - 16.40
CASE STUDY BR. 3
Novi Sad - destinacija gastro-turizma: Radovan Jokić, Turistička organizacija Novog Sada,
powered by

16.40 - 17.40
PANEL BR. 4
Gastro Celebrity
Panelisti: Suzana Mančić, TV lice; Milan Mumin, muzičar; Tanja Banjanin, pevačica; Vladimir Pištalo, pisac ; Cile Marinković, slikar; Ksenija Mijatović, pevačica
Moderator: Velimir-Veca Dejanović

17.40 - 18.10
Pauza za kafu i kolače
powered by 

18.10 - 19.15
PANEL BR. 5
La traviata: nove etikete, nove vinarije, nagrade i novi načini uživanja
Panelisti: Gordana Čučković, Vinarija Deurić; Tamara Popov, Vinarija Kiš; Tamara Ivković, Vinarija McC; dr Milan Ubavić, Vinarija VinumĐurđica Jojić, Vinarija Mačkov podrum; Stevan Kostreš, Vinarija Kovačević; Zdravko Brkić, ljubitelj vina i gastronomije i najveći poznavalac kubanskih cigara u Srbiji;
ModeratorLjubica Radan

19.15 - 19.20
Zatvaranje konferencije i dodela nagrada

19.30 - 23.30
Večera i zabava uz koncert grupe "The Frajle", Milana Mumina i najbolje tamburaše "Tamburica festa" - tamburaški orkestar "Romansa"

23.00
Polazak autobusa za Beograd

Aktivacije u pauzama konferencije

 


"Novi Sad na vodi": Vožnja brodićem po Dunavu - (60 minuta). Polazak u 17.45 (sastanak na parkingu pored autobusa)

 

11.30 - 13.30
Tasty corner by Jovica Jovičić &

 

10.00 - 18.00 - Slikarska kolonija

 

12.00 - 18.00 - VOJVOĐANSKI ŠVEDSKI STO  u organizaciji Udruženja Bač u srcu Bačke: degustacija tradicionalne hrane i specijaliteta od jagode i meda, prikaz starih zanata, oblačenje šokačkih, bunjevačkih i bačkih mladenaca, Likovna kolonija, radionice...

Refresh partner

 

 

Zvanično vino

 

Zvanično pivo

 

 

Zvanično vozilo

 

 

 

Zemlja gost:

Velika Britanija

Food is GREAT!

 

 

 

Medijski pokrovitelji

 

 

 

 

Učesnici konferencije

           
           
           
           
           
           
           
           
           

 

Učesnici:

200 profesionalaca iz oblasti medija, komunikacija, marketinga, kulinarstva, gastronomije, vinarstva, prehrambene industrije, poljoprivrede, NVO, predstavnici Vlade Republike Srbije i Vlade AP Vojvodine

 

Medijska pokrivenost:

64 magazina i 12 internet portala Color Press Grupe u celom regionu, dnevne novine, internet portali, nezavisni blogeri i TV stanice.

 

Akreditacije

Akreditacije za medije: jelena.savic@color.rs

 

Za novinare i učesnike obezbeđen besplatan autobuski prevoz iz Beograda


Polazak iz Beograda (Sa parkinga desno od Brankovog mosta - novobeogradska strana, kod skejt parka): 07.30

Polazak sa Ribarskog ostrva za Beograd: 23.00

 

Mapa za one koji dolaze sopstvenim prevozom - OVDE

Kotizacije

 

Early Bird (do 05.06.)

5.000 dinara + PDV = 6.000 dinara
(primer uplatnice)


Od 05.06. do 11.06.

8.000 dinara + PDV = 9.600 dinara
(primer uplatnice)


Na dan konferencije - 12.06.

10.000 dinara + PDV = 12.000 dinara
(primer uplatnice)

 

Kotizacija obuhvata sva tri obroka (doručak, ručak i večera, pauze za kafu i besplatan prevoz BG-NS-BG)


Popunjenu i overenu uplatnicu kao dokaz o plaćanju kotizacije poslati sa ličnim podacima i brojem mobilnog telefona na mail-adresu: ivana.petrovic@color.rs