Odbrojavamo do početka:


PROGRAM

08.30 Wake Up Coffee

09.30 Otvaranje konferencije

Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i Sekretar za privredu i turizam

Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU

Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela

10.00 Panel br. 1
“Hello, Big Apple – Serbia is back!”
Razgovor sa srpskim proizvođačima hrane koji će posle 8 godina pauze ponovo učestvovati na “Fancy Food Show”-u u Njujorku

11.00 Coffee Break

11.15 Case Study 1
Eyck Zimmer, award-winning chef, Chevalier Ordre du Mérite Agricole

11.45 Dodela nagrada
Food Talk Bestsellers Awards

12.00 Panel br. 2
Food Communications
Kako nam reklamiraju hranu i zašto im (ne) verujemo

Učesnici:
Ekrem Dupanović, Sarajevo
Dragana Ferlinc, Beograd

Moderator: Danijel Koletić, Zagreb

13.00 Lunch Break


14.15 Panel br. 3
Gastro bonton(i)
Nova pravila za stolom – ručak bez vina, cigareta i mobilnog telefona?

Učesnici:

Sloba Stefanović, Beograd
Karmen Krivokapić, Novi Sad
Vujadin Vujadinović, Beograd

15.15 Case Study 3

15.45 Panel br. 4
Kako da moj restoran/hotel/klub - preživi treću godinu
Oni znaju tajne HORECA biznisa

Učesnici:
Goran Kovačević, Beograd
Jovan Njegovan, Novi Sad
Živorad Vasić, Beograd

16.45 Coffee Break

17.00 Case Study 2
Šta su (stvarno) jeli Nemanjići
Tamara Ognjević

17.30 Panel br. 5

18.30 Panel br. 6
La Traviata 2018
Vinski panel od Vardara pa do Triglava

Učesnici:
Stevan Kostreš, Vinarija Kovačević, srbija

19.30 Zatvaranje konferencije

19.30/23.00
Salon vina + Jazz Band

Restoran Piknik , Ribarsko ostrvo

* Ulazak na salon vina je besplatan za sve kao i degustacija svih izloženih etiketa.

* Večera je organizovana samo za paneliste i kotizante.



Prateći program: “Stare novosadske kafane”

Vođena tura u centru grada.
Polazak – kod spomenika Svetozaru Miletiću na Trgu slobode.

Broj učesnika je ograničen

Prijave na: jelena.jovicic.cpg@gmail.com