Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

3. septembar 2013.

“Maxi Domaćica meseca”: Ana Vrcelj i Katarina Vučetić obradovale mališane u Domu u Veterniku!


Spreman stručni žiri

Nakon letnje pauze, u novosadskom restoranu ”Fontana” održana je humanitarna akcija ”Maxi - domaćica meseca” koju je, kao i do sada, organizovala ekipa časopisa ”Pošalji recept”- ”Color Press Grupe”.

Generalni pokrovitelj manifestacije su MAXI supermarketi. Ovog meseca pripremane su voćne pite, a žiri u sastavu Martina Petrović, PR menadžer kompanije DELHAIZE, Katarina Vučetić, manekenka, voditeljka i učesnica rijalitija ”Survajver”, Ana Vrcelj, mis Srbije za Miss Universe i Rade Stojanović, predstavnik izdavačke kuće ”Prometej”, imao je zaista težak zadatak.

Ipak, prvo mesto i ”Maxi” vaučer na 10.000 dinara, koji poklanja kompanija DELHAIZE, osvojila je Ankica Selenić iz Novog Sada, za drugoplasiranu učesnicu proglašena je Smilja Telečki iz Novog Sada, koja je nagrađena sedmodnevnim boravkom na Kopaoniku u vili ”Jana”. Treće mesto i komplet knjiga IK ”Prometej” pripali su Ljiljani Ćosić iz Beograda. Generalni sponzor MAXI supermarketi darovao je sve učesnice bogatim poklon-paketima proizvoda PREMIA i 365. Osim toga, tri najbolje domaćice dobile su i zanimljivo dizajnirane kecelje ”Maxi - domaćica meseca”, takođe poklon generalnog sponzora.

Nakon proglašenja pobednica, gosti manifestacije krenuli su put Veternika kako bi voćnim pitama obradovali decu i omladinu ometenu u razvoju.


Neodoljive voćne pite


Žiri na zadatku


Prvoplasirana Ankica Selenić sa nagradim Maxi vaučerom


Najbolje domaćice sa gostima


Na okupu


Katarina i Martina sa štićenicima doma u Veterniku


Dobtinica druge nagrade Smilja Telečki


Trećeplasirana Ljiljana Ćosić


Deca i omladina u Veterniku uživaju u poslasticama naših kuvarica