Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

2. april 2020

Color Press Grupa donirala magazine pacijentima na Sajmu

Color Press Grupa odlučila je da donira magazine iz svog portfolija pacijentima koji su smešteni u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu...

Nastavak vesti >>

 

24. janaur 2020

IPSOS izveštaj za novembar i decembar: Od 40 najčitanijih magazina - 25 izdaje CPG!

Prema IPSOS Strategic Marketinga istraživanju i prikazanim rejtinzima za novembar i decembar 2019. godine rađenim na uzorcima od preko 4000 ispitanika pokazalo se da su od 40 najčitanijih magazina u Srbiji čak 25 ona koja izdaje Color Press Grupa. Na prvom mestu je i dalje "Blic žena" (Ringier Axel Springer, a ovo izdanje slede većinom magazini Color Press Grupe).

Nastavak vesti >>

 

20. janaur 2020

IPSOS: Od 40 najčitanijih magazina - 25 izdaje CPG!

Istraživanja IPSOS Strategic Marketinga iz avgusta ove godine rađena na uzorku od 4.486 pokazala su da od 40 najčitanijih magazina u Srbiji čak 25 izdaje Color Press Grupa. Na prvom mestu je "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

18. oktobar 2019

IPSOS: Od 40 najčitanijih magazina - 26 izdaje CPG!

Istraživanja IPSOS Strategic Marketinga iz avgusta ove godine rađena na uzorku od 4.520 pokazala su da od 40 najčitanijih magazina u Srbiji čak 26 izdaje Color Press Grupa. Na prvom mestu je "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

19. avgust 2019

Media Daily: Color Media beleži rast prihoda i regionalno širenje!

Prihodi 40 najvećih medija u Srbiji porasli su u prošloj godini za sedam odsto, na 387 miliona evra, objavio je regionalni portal Media daily. Javni servis Radio televizije Srbije (RTS) i dalje je vodeći na listi s približno 5 miliona evra većim prihodima i po tome je rekorder među javnim servisima u jugoistočnoj Evropi.

Nastavak vesti >>

 

29. jun 2019

U prodaji je prvi broj magazina Mamina škola kuvanja!

Ukoliko tek otkrivate čari kulinarstva te činite prve korake na zanimljivom i uzbudljivom putu sticanja novih znanja i veština, “Mamina škola kuvanja” biće vam dostojan vodič...

Nastavak vesti >>

 

30. april 2019

Italijanski gastronomski magazin „La Cucina Italiana“ konačno u Srbiji!

U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“. Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.

Nastavak vesti >>

 

22. januar 2019

Novi magazini CPG: "Ratovi" i "Škola za šivenje na mašini"!

Novi magazin "Ratovi" namenjen je svim ljubiteljima vojne istorije, a fokus će imati na istoriji ratova i vojske sa posebnim osvrtom na period od sredine 19. pa do kraja 20. veka...

Nastavak vesti >>

 

9. januar 2019

Color Press Grupa organizovala božićni ručak u dnevnom boravku za beskućnike

Tradicionalno, u vreme božićnih praznika, kompanija “Color Press Grupa” i restoran “Lazin salaš” organizovali su ručak u Prihvatnom centru i dnevnom boravku za beskućnike u Novom Sadu.

Nastavak vesti >>

 

STARIJE NOVOSTI (novosti u 2018.) >>