Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

18. maj 2014.

Akcija CPG i partnera: Obezbedimo nameštaj porodicama koje su u poplavama sve izgubile!

U poplavama, koje poslednjih dana nose sve pred sobom u celoj Srbiji, mnoge porodice izgubile su sve - krov nad glavom, svu imovinu. Nažalost, bilo je i ljudskih žrtava, koje je nemoguće nadoknaditi.
Ali, u želji da bar donekle olakša situaciju unesrećenima, Color Press Grupa sa partnerima pokreće akciju, tokom koje će biti obezbeđen nameštaj onim porodicama koje su u vodenoj stihiji sve izgubile.

Color Press Grupa poziva sve uvoznike i proizvođače nameštaja da se uključe u akciju i doniraju stvari koje imaju na lageru, kako bi pomogli unesrećenima.

Prvi su se akciji priključili HomeCenter, Miss Yu agencija i Like media, kao i restoran La Morena iz Novog Sada.

Takođe, svi voljni da doniraju garderobu, konzerviranu hranu i sve što bi moglo da olakša ove trenutke onima koji su ostali bez svega, mogu se javiti na mejl tatjana.dobanovacki@color.rs

Kompanija Color Press Grupa do sada već je organizovala brojne akcije za one kojima je bilo najpotrebnije - tokom oktobra i novembra u sklopu akcije Clandestino skupljana je pomoć za azilante u Bogovađi (kako je bilo podsetite se OVDE), a za svaki Božić i Uskrs u saradnji sa Lazinim salašom u Prihvatilište za beskućnike nosi se praznični ručak.

poplava1

Foto: Twitter, Đorđe Đoković

Sve novosti >>