Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

30. jun 2014.

Dva nova izdanja Color Press Grupe: ”BAKINA KUJNA” i "HEKLANJE"!

Od juna, tržište magazina bogatije je za dva nova izdanja Color Press Grupe - najvećeg izdavača u regionu.

BAKINA KUJNA

Najbolje tradicionalne recepte za starinska, domaća jela, u kojima su uživale generacije, od sada možete pronaći na jednom mestu – u magazinu “Bakina kujna”. Precizna uputstva o pripremanju jela, koja prate brojne fotografije (korak po korak), olakšaće kuvanje mladim i neiskusnim domaćicama, a tu su  i praktični saveti o održavanju kućne higijene, prirodnom lečenju, čišćenju  mrlja i mnogi drugi mali trikovi starih domaćica. U ovom zanimljivom časopisu pronaći ćete naše predloge o uređenju i dekorisanju kuhinje, uživaćete u reportažama o etno-kućama i  prelistavati spomenar s porodičnim fotografijama čitalaca.
Magazin izlazi mesečno  (12 brojeva godišnje) i prodaje se po ceni od 30 dinara, a ima 52 strane. Distribuira se u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, EU. Glavna i odgovorna urednica je Ženja Aćimović.

 

“HEKLANJE"

Na tržište konačno stiže edicija o ručnim radovima poznatog nemačkog brenda "Anne" ( licenci nemačke izdavačke kuće BPV Medien Vertrieb Gmbh & Co), posvećena šivenju, heklanju i pletenju, koja će zadovoljiti i najprobirljivije ljubiteljke ručnog rada . U prodaji je prvi od tri magazina čija je tema heklanje, na jesen izlazi drugi namenjen ljubiteljkama pletenja, a dva meseca nakon toga pojaviće se časopis za one koje vole da šiju.
U svakom broju donosimo po 37 modernih, sezonskih modela s detaljnim uputstvima za izradu i izuzetno preciznim i preglednim šemama. Magazin „Anna heklanje“ izlazi dvomesečno (šest brojeva godišnej) i prodaje se po ceni od 150 dinara, i ima 68 strana. Distribuira se na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH. Glavna i odgovorna urednica je Aida Bajazet.

 

Sve novosti >>