Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

1. oktobar 2014.

"Jamie" magazin konačno i u Srbiji!

Nadezda Jokic
Fantastične recepte Džejmija Olivera, najpopularnijeg televizijskog kuvara na svetu, do sada ste upoznavali preko malih ekrana, a od 1. oktobra možete da ih pratite u srpskom izdanju časopisa "Jamie", koji je na tržište lansirala kompanija Color Press Grupa. Kvalitetna, reciklirana eko-hartija, vrhunske fotografije, odličan dizajn, sjajni, originalni recepti i gastronomski putopisi ostaviće čitaoce bez daha.

U prvom broju magazina potražite recepte za savršena jela s karijem, specijalitete od patlidžana, italijanske delicije, poslastice od karamela i orašastih plodova, ali i slasne gurmanluke od mesa. Inspirisani slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelepi grad na severu Italije i isprobajte bar deo njegove neverovatne gastronomske ponude. Osim toga, otkrijte lepote baštovanstva, naučite ponešto u crvenom vinu i savladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremanje jela.

Prvi broj srpskog izdanja magazina ”Jamie” u prodaji je od 1. oktobra, izlazi dvomesečno na 116 strana i košta 250 dinara.

Sve novosti >>