Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

2. avgust 2015.

COOL SUMMER U IMMO Outlet Centru

Gde je moda tu su žene i šoping. Upravo tako je počeo COOL SUMMER vikend koji IMMO Outlet Centar organizovao za svoje kupce.

Pripreme za vizueni i modni spektakl u vidu performansa u sklopu kojeg je renomirani stislista Srđan Šveljo oblačio manekene kao žive lutke i davao savete za najbolje letnje kombinacije počeo je šminkanjem i friziranjem manekena što je izazvalo pažnju svih prisutnih.

Isidora Make Up i Tina Friz su pored letnjih odevnih kombinacija učinile manekene atraktivnim pa su se posetioci rado fotografisali sa njima. Manekeni su nosili odevne kombinacije brendova Ivko, Luna, Benetton, Extreme Intimo, Legend WW, Springfield, Atrativo, Beosport, Sport Vison i Sportina Outlet.

Vesna Dedić i dr Lea Imširagić došle su ranije da bi i same uživale u ponudi IMMO Outlet Centra a onda je usledilo fotografisanje i druženje sa fanovima u sklopu aktivacije CELEBRITY CHAT. Jelica Greganović se takođe družila sa ljubiteljima njenih knjiga u sklopu aktivacije BOOK TALK. Jelica je uz limunadu rado razgovarala, potpisivala knjige i fotografisala se sa njima.
Drugog dana COOL SUMMER vikenda u IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu, posetioci su uživali u animacijama za decu i odrasle, a aktivacija u sklopu koje su gostovali gejmeri i jutjuberi privukla je veliku pažnju tinejdžera.

Druženje je počelo porodičnim kvizom "Koliko se poznajemo" u kome su porodice odgovarale na pitanja, a dve porodice sa najviše tačnih odgovora dobil su poklon putovanje na Jahorinu. Porodice Jeremić i Jelisavčić bile su najuspešnije.

Tinejdžeri su se okupili da se upoznaju i druže sa popoularnim gejmerima i youtube zvezdom. Online generacija je imala puno pitanja na koje su Vladimir i Nikola Dolapčev i Vojislav Perić odnosno  Supreme Nexus rado odgovarali, a društvene mreže su postale bogatije za nekoliko atraktivnih, zajedničkih fotografija.
Žarko Jokanović, popularni pisac i scenarista , gostovao je u sklopu aktivacije BOOK TALK i svim svojim vernim čitaocima potpisivao knjige. Žarko je zajedno sa suprugom, glumicom Milicom Milšom do zatvaranja IMMO Outlet Centra pio kafu i družio se sa fanovima u kafiću Coffe,Tea&Symphaty. Dobro društvo i sjajni popusti privikli su i poznatu balerinu i TV voditeljku Drinu Pešić sa porodicom.