Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

15. mart 2016.

Ženske priče uživo u BIG-u: Dođite na druženje sa Majom Volk, Goricom Nešović i Jelenom Bačić Alimpić

autoforum vizual

U subotu 19. marta od 17 sati u SC BIG svi posetioci imaće priliku da se druže sa  poznatim damama Majom VolkGoricom Nešović i Jelenom Bačić Alimpić.

SC BIG u saradnji sa Color Press Grupom organizuje tribinu na kojoj tri dame govore na četiri teme: zdrava ishrana, ljubav i majčinstvo, mentalna higijena i uspešna i sama.

Maja Volk je dramaturg, scenarista, fado mužičar, dvostruki doktor nauka, vajar i majka troje dece. Nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću – kancerom prešla je na veganski način ishrane. Već sedam godina se hrani isključivo presnom hranom i kao savet za ljude koji se bore sa kancerom ističe da nema neizlečivih bolesti, već samo neizlečivih pacijenata. Radi na probuđivanju svesti ljudi da od njih samih zavisi razvoj bolesti ili ozdravljenje. Ističe da je bolest posledica loših misli i potiskivanja osećanja,i da kada čovek izgubi smisao ona nastupi, stoga je osmišljavanje i preuzimanje odgovornosti za sopstveni život ključ uspeha i ozdravljenja. Razvedena je i majka troje dece.

Gorica Nešović je poznata novinarka, spisateljica i voditeljka. Tokom višedecenijske karijere probrala je simpatije brojnih slušalaca zanimljivim temama iz naše svakodnevnice kojim se bavila u svojim emisijama. Njene knjige u kojima se bavi najtoplijim i najdubljim emocijama žena probrale su simpatije brojne publike. Razvedena je i majka jednog deteta.

Jelena Bačić Alimpić je pre tri godine odlučila da kameru i novinarstvo zameni pisanjem knjiga. Ubrzo je postala najtiražniji pisac Srbije. Dobitnica je brojnih nagrada za televizijsko stvaralaštvo i novinarstvo. Veliki je gurman i hedonista, živi i radi u Novom Sadu, udata je i majka dvoje dece.

Dođite na jedinstvenu žensku tribinu jer SC BIG je mesto za ženske priče!