Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

7. oktobar 2016.

Teen Talk 2016 oborio rekord u Nišu!

U Nišu je juče održana druga po redu konferencija Teen Talk 2016, u bioskopu Vilin Grad, u organizaciji Color Press Grupe, magazina "Bravo" i tradicionalno partnerstvo sa kompanijom "Telenor", a kao i prošle godine oboreni su svi rekordi po broju posećenosti. Učenici osnovnih i srednjih škola kao i fakulteta bili su zainteresovani da pričaju sa svojim vršnjacima koji su postigli izuzetne rezultate tokom školovanja, ali i da pričaju o vršnjačkom nasilju koje je sve prisutnije u školama.

DIM_2280

Na ovogodišnjem Teen Talk-u deca su imala prilike da pitaju i razgovaraju sa poznatim niškim talentima poput Jovana Krstića, Kristine Petrović, Aleksandra Mladenovića, Dušana Živanovića i Nikole Blagojevića koji su u grad Niš doneli najsjajnija odličja sa svetskih takmičenja. Decu su najviše zanimala pitanja poput onih vezanih za njihovo dalje usavršavanje, gde će nastaviti školovanje, koliko i da li država ulaže u njih i zašto su odlučili da se bave baš naukom.

DIM_2437

DIM_2390

DIM_2393

Posetioci su na panelu o nasilju imala priliku da čuju savete od profesorki Ane Veljković i Bojane Golubović, kao i od predstavnika Niške policije Bratislava Timotijevića, o tome kako da se zaštite od nasilja i kako ga sprečiti. Na konferenciji je govorila i mama tragično nastradalog AlekseDragana Janković. Aleksa je izvršio samoubistvo zbog stalnog maltretiranja od strane svojih vršnjaka, a deca su itekako imala šta da kažu i podele sa Aleksinom mamom.

DIM_2518

Na panelu koji je govorio o tome šta su sve današnji klinci spremni da urade za lajk, govorili su nam poznati niški jutjuberi, poput Nikole Mladenovića, Nemanje Arsića, Igora Rakocija i Filipa Milenkovića, a kada su se popeli na binu, neki od njih izazvali su kod publike posebno oduševljenje.

DIM_2283

Posle uspešno održanih konferencija u Novom Sadu i Nišu, Teen Talk 2016 se seli u Beograd i Podgoricu. Sledeća destinacija je Dom omladine, 8.novembar. Vidimo se!

DIM_2359

DIM_2301

DIM_2303

DIM_2247

DIM_2237

DIM_2231

DIM_2283

DIM_2218

DIM_2323

DIM_2372