Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

26. decembar 2018

Color Press Grupa sa prijateljima posetila Prihvatilište za odrasla i starija lica u Futogu

FB Share |

U okviru prazničnih humanitarnih akcija, Color Press Grupa posetila je i Prihvatilište za odrasla i starija lica u Futogu.

Poseti su se pridružili i zaposleni u Srpskom narodnom pozorištu – Sonja Damjanov, glumica, Zoran Subotički, pomoćnik upravnika za programske delatnosti i Ivana Gajić, Rukovodilac produkcionog RTV centra, kao i književnica, Jelena Baćić Alimpić.

Direktorica ustanove, Anđelka Barać, dočekala je goste uz ljubazno osoblje i nasmejane korisnike koji su, uz dobrodošlicu, poželeli svima prvenstveno mnogo zdravlja u narednoj godini, ali zatim i osmeha i veselja.

Gosti su imali prilike da vide renovirane prostorije Prihvatilišta koje je jedno od najopremljenijih na ovim prostorima.

Bogatu gozbu, korisnicima i gostima, pripremile su humanitarke, a prijatelji ove humanitarne akcije donirali su svoje proizvode.

U humanitarnoj akciji, koju kompanija već tradicionalno organizuje punih 18 godina, učestvovale su i kompanije: MK Group i njena članica kompanija “Sunoko“, kompanija “Dahlia“, “Knjaz Miloš”, “Nectar” i “Obuća Metro”.