Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

30. septembar 2013.

"Blinker" - novi specijalizovani magazin Color Press Grupe!

Od prvog oktobra 2013. godine najtiražniji magazin o ribolovu „Reviri Srbije“ menja ime u „Reviri BLINKER“ i postaće deo tima najvećeg izdavača časopisa u regionu Color Press Group.

Color Press Group je prepoznala kvalitet, budući da se radi o magazinu koji je osigurao dugovečnost bogatim sadržajima namenjenim svim ribolovcima i zaljubljenicima u prirodu.

Reviri Blinker“ je specijalizovan magazin u čijim će stranicama čitalac pronaći obilje praktičnih informacija, od uputstva kako otkriti svoj ribolovački raj do opisa sadržaja koje svaki revir može da mu ponudi. Glavne odlike ovog magazina su kvalitetne fotografije, moderan dizajn i interesantne rubrike koje pišu odlični ribolovci i ekolozi. Magazin odlikuje moderan pristup svim tehnikama ribolova koji čitaocima pruža maksimalno informativne rubrike sa konciznim i adekvatnim rešenjima za svaku priliku. Bogate rubrike pružaju savete, preporuke i iskustva za ribolovce raznih interesovanja i uzrasnih grupa.

Ovo nije još jedan magazin o ribolovu. Magazin „Reviri Blinker“ namenjen je, pre svega, ribolovcima, ali i svim zaljubljenicima u prirodu. Naš cilj je iskren i otvoren odnos prema prirodi i čoveku, radi unapređenja životne sredine i poboljšanja kvaliteta života. Želimo bogate revire koji će svakom ribolovcu i prijatelju prirode omogućiti da uživa u raznim aktivnostima. Zato posebnu pažnju posvećujemo ekologiji i zaštiti voda, a magazin neguje i plemenitost među ribolovcima uz parolu „uhvati i pusti“.

Magazin će, izlaziti svakog prvog u mesecu, a cena će biti 50 dinara.

 

Sve novosti >>