Novosti

Posetioci Ušće Shopping Centra uživali u demonstraciji olimpijskih sportova

U organizaciji magazina “Lepota i zdravlje” i Olimpijskog komiteta Srbije održana je promocija olimpijskih sportova, a Ušće Shopping Center je još jednom bio domaćin manifestaciji “Odbrojavamo do Rija”. Na platou ispred centra održana je demonstracija olimpijskih sportova – streličarstva i mačevanja, gde su posetioci centra bili u prilici da se besplatno oprobaju u ove dve atraktivne olimpijske discipline uz pomoć stručnih instruktora.

Manifestacija “Odbrojavamo do Rija” već peti mesec zaredom promoviše Olimpijski Tim Srbije i olimpijske sportove. Ovoga puta, streličarstvo i mačevanje izazvali su veliku zainteresovanost posetioca, a najmađi su posebno uživali vežbajući ove olimpijske sportove.

Pored ovih sjajnih aktivacija, Vojvođanska banka, zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, je organizovala Facebook aktivaciju u sklopu koje pobednik foto konkursa na poklon dobija tablet, a svima je bilo dodatno zanimljivo da se slikaju u ulozi Olimpijaca Anje Crevar i Marka Novakovića. Takođe na štandu Vojvođanske banke u Ušće SC-u, svi posetioci su mogli da se upoznaju sa posebnom ponudom i pogodnostima namenjenim korisnicima Olimpijske kartice.

Olimpijski komitet Srbije, Ušće Shopping Center i magazin “Lepota i Zdravlje” vas pozivaju da se družite sa olimpijcima i u julu mesecu kada će biti organizovan svečani ispraćaj našeg tima u Rio!