Novosti

“Roman Holiday Party” u Kući kralja Petra

Kući kralja Petra na Senjaku upriličena je zabava pod nazivom “Roman Holiday Party“. Povod je bio sto godina od rođenja čuvenog glumca Gregori Peka koji je sa Odri Hepbern bio zvezda filma “Praznik u Rimu“.

Color Press Grupa, u čijem se portfoliju od ovog meseca nalazi i magazin Gloria, organizovala je zabavu u duhu filma “Praznik u Rimu” i kroz promociju ljubavi, italijanske hrane, vina, muzike i stila života, potrudila se da svojim zvanicama dočara duh Italije pedesetih godina.

Goste su dočekivale hostese obučene u haljine iz tog perioda, a svi prisutni imali su priliku da se slikaju pored oldtajmera i starih vespi, uživajući u italijanskoj muzici koja je upotpunila ugođaj u prelepom vrtu na Senjaku.

Pevačica Ivana Jordan je poželela dobrodošlicu svim prisutnima i zajedno sa urednikom magazina “Gloria”, Borisom Jakićem, izvukla dobitnika poklon putovanja u Rim, koji daruje agencija Ponte.

Tokom cele zabave gosti su imali priliku da ostavljaju poruke ljubavi kačeći ih sa “Jana” katancima na “LOVE” konstrukciji.

U “Bioskopu na otvorenom” koji je bio postavljen na travnjaku ispred vile prikazivao se film “Praznik u Rimu”, a unutar kuće pripadnice lepšeg pola su imale mogućnost da se našminkaju ili naprave frizuru zahvaljujući stručnjacima iz L’Oreal studija za šminkanje kao i frizerskog studija Baron.

Medju mnogobrojnim zvanicama našli su se i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ambasador Italije u Srbiji Đuzepe Manco sa suprugom, ambasador Slovenije Vladimir Gasparič sa suprugom, glumac Ivan Bekjarev, glumica Vesna Čipčić, bend “The Frajle“, pevač Aleksa Jelić, TV lice Mira Adanja Polak, spisateljica Suzana Mančić, glumica Iva Štrljić, novinarka Duška Jovanić, slikar Cile Marinković sa suprugom i ćerkom i mnogi drugi.

Svi prisutni su prelistavali sveže odštampano izdanje nedeljnika “Gloria” uz čaše Tikveš vina, Somersby cidere i sladoled iz Poslastičarnice.