Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

11. jun 2009.

Hello! Celebrity Road Show


Sve fotografije možete pogledati u web galeriji

U saradnji sa General Motorsom, magazin "Hello!" organizovao je prvi Celebrity Road Show u kojem učestvuju novinari, fotoreporteri, kamermani i voditelji, a naše poznate ličnosti sede za volanom automobila marke Opel Insignia.

U prvom Hello! Celebrity Road Showu poznati "vozači" bili su Srða Popović, osnivač fonda "Ecotopia", Nenad Radujević, vlasnik modnog studija "Klik", Vukašin Brajić, učesnik reality showa Operacija Trijumf, Marko Vjetrović, PR FK Partizan, Nina Radulović, voditeljka Fox TV, Suzana Perić, modna kreatorka i Jelena Blečić, slikarka.

Njihovi saputnici bili su predstavnici "Blica", "Blic Pulsa", "TV Pinka", "TV Foxa", "Studija B", "Pressa", "Sveta" i drugih medija. Hello! povorka krenula je oko podne sa Novog Beograda prema Vili Jelena na Dedinju gde ih je dočekalo proglašenje najsnalažljivijeg vozača koji je u najkraćem roku uspeo da se probije kroz gradsku saobraćajnu gužvu. Nina Radulović je stigla prva na cilj, drugi se, ispred Vile Jelena, parkirao Nenad Radujević a treće mesto osvojio je Srdja Popović. Potom su klijenti i prijatelji magazina "Hello!" uživali u prijatnom ćaskanju uz koktele u Vili Jelena.

Saveti za zelenu vožnju 

Zelena kupovina prvi je korak u smanjenju uticaja vožnje automobilom na životnu sredinu. Izbor automobila jeste najbitniji ali i način na koji vozite i održavate svog ljubimca izuzetno je važan. Lični doprinos i dalje je ključan za očuvanje životne sredine.

Evo šta možete sami da uradite:

 • Izbegavajte “potpisivanje“ i agresivnu vožnju! Snažno pritiskanje pedale za gas ne samo da povećava potrošnju benzina već i drastično povećava stopu zagađenja.
 • Izbegavajte naglo davanje gasa i naglo kočenje!
 • Poštujte brzinska ograničenja! Vožnja od 120 km/h umesto 100 povećaće potrošnju goriva za oko 10 %, a može drastično da poveća i izduvne gasove.
 • Izbegavajte kreni-stani vožnju! Kreni-stani vožnja sagoreva benzin i time povećava emisiju zagađivača koji formiraju smog.
 • Izbacite nepotrebni prtljag! Nošenje dodatnih 50-ak kilograma povećava potrošnju goriva za oko 1 procenat.
 • Koristite automatski menjač umesto manuelnog! Kada vozite sa manuelnim menjačem, menjajte što pre brzinu, jer vožnja u većoj brzini smanjuje broj obrtaja motora u minuti, a smanjiće i potrošnju goriva i trošenje motora.
 • Oprezno sa klimom! Klima uređaj povećava potrošnju goriva, štetnu emisiju i raspršivanje tečnosti opasnih za životnu sredinu.
 • Održavajte gume optimalno napumpanim! Svaki kilogram i po vazduha ispod propisane norme vazdušnog pritiska povećava potrošnju goriva za oko 1 procenat.
 • Kupujte LRR rezervne gume! LRR gume su otporne na habanje jer su dizajnirane da povećaju ekonomičnost vožnje.
 • Proveravajte ekonomičnost potrošnje goriva!
 • Promenite motorno ulje!
 • Ne prepunjujte rezervoar za gorivo! Svaka prolivena kap goriva isparava u vazduhu stvarajući smog, a može da prodre u dublje slojeve zemlje.
 • Parkirajte u hladovini! Parkiranje u hladovini održava vaš auto hladnim i smanjuje isparavanje goriva.
 • Postavite štitnike za sunce ispod stakala!
  Ja čuvam Srbiju, a ti?

 

Press Clipping

Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show
Hello! Celebrity Road Show