Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

17. april 2018

Novi magazin "Kineski lekar" - istočnjački recept za zdravlje i sreću

Na kioscima u celom regionu se pojavio novi magazin “Kineski lekar" koji čitaocima otkriva čudesni svet tradicionalne kineske medicine i predstavlja efikasne i proverene metode lečenja bazirane na hiljadugodišnjem iskustvu istočnjačkih lekara.

Nastavak vesti >>

 

11. april 2018

Tradicionalni uskršnji ručak Color Press Grupe u Prihvatilištu za beskućnike

Kompanija „Color Press Grupa“ i restoran “Lazin salaš” i ove godine su obezbedili uskršnji ručak za štićenike Prihvatilišta za beskućnike u Novom Sadu

Nastavak vesti >>

 

27. mart 2018

Prvi broj časopisa “RUSKI ELIKSIR”izazvao veliko interesovanje čitalaca

Porodici ruskih zdravstvenih magazina koje već nekoliko godina uspešno izdajemo, a koji drže primat na tržištu zdravstvenih izdanja – dodali smo i ovaj zanimljiv časopis: RUSKI ELIKSIR. Kako kažu, ono što je dobro ne treba menjati, pa se tako mi i dalje oslanjamo isključivo na prirodna bogatstva Rusije i narodne metode kojima njeni stanovnici pobeđuju bolesti i godine.

Nastavak vesti >>

 

23. mart 2018

Dodeljene “Diplomacy&Commerce nagrade” na proslavi drugog rođendana magazina

Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija londonskog The Economist časopisa, proslavio je svoj drugi rođendan u četvrtak 22.marta u novom Bitefartcafeu.

Nastavak vesti >>

 

22. mart 2018

Glamurozno veče zvezda: „Story Awards“ prvi put dodeljene u Makedoniji

Veče dobre zabave, dobrog raspoloženja i dobrih priča – kako i samo ime časopisa „Story“ govori, održano je u hotelu „Aleksandar Palace“ u Skoplju.

Nastavak vesti >>

17. mart 2018

Promocija “Hello! Travel: Vojvodina”: Preko 150 zvanica vozilo se Plavim vozom od Beograda do Sremskih Karlovaca

Preko 150 zvanica prisustvovalo je u petak, 16. marta, jedinstvenoj promociji luksuznog izdanja “Hello! Travel: Vojvodina“.

Nastavak vesti >>

16. mart 2018

Otvoren “Spring To Life”: Danas na programu dečija radionica, udruženje astrologa i Rockhoir

Plato ispred UŠĆE Shopping Centera od juče je pretvoren u pravu malu prolećnu oazu, jer je upravo na tom mestu otvoren festival “SPRING TO LIFE”.

Nastavak vesti >>

 

15. mart 2018

Color Press Group - sedam mesta od prvih 10!

Prema podacima Pradex istraživanja koje je IPSOS obavi od 1. do 28. februara, od 40 najčitanijih magazina u Srbiji - 23 izdaje Color Press Grupa. Od prvih 10 - CPG izdaje sedam, Najčitaniji magazin je i dalje "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

14. mart 2018

Porodičnim firmama treba da se bavimo jer one ostaju ovde!

Treći po redu poslovni forum “Porodične firme – Stub razvoja ekonomije”, u organizaciji Color Media Communications i Centra za edukaciju “Pro Educa” održan je u sredu, 14. marta, u hotelu “Holiday Inn” u Beogradu.

Nastavak vesti >>

 

20. februar 2018

IPSOS, Pradex, januar 2018: Čitanost magazina "Lepota i zdravlje" porasla za čak 41%

Prema rezultatima istraživanja čitanosti magazina u Srbiji u periodu od 01.01. do 31.01.2018. u grupi od 40 najčitanijih nalaze se 22 magazina Color Press Grupe.

Nastavak vesti >>

 

19. februar 2018

Zatvoren “Festival ljubavi”: Novi Sad po drugi put prestonica ljubavi!

Drugi “Festival ljubavi” zatvoren je u subotu, 17. februara, a na Trgu slobode su uživali prvenstveno najmlađi Novosađani, vozeći se na karuselu.

Nastavak vesti >>

 

8. februar 2018

IPSOS, Pradex, decembar 2017: Od 10 najčitanijih - CPG izdaje 8!

Prema merenjima IPSOS-a iz decembra 2017. - 8 od 10 najčitanijih magazina u Srbiji izdaje Color Press Grupa, dok je od prvih 40 - CPG izdavač čak 23 magazina. Najčitaniji magazin u Srbiji je i dalje "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

2. februar 2018

„Festival ljubavi“ otvoren puštanjem balona uz „Iskrice i Munje“ i „Drum ’N’ Zez“

Na Trgu slobode u četvrtak, 1. februara, svečano je otvoren drugi po redu „Festival ljubavi“ koji se, od ove godine, održava na više lokacija u gradu.

Nastavak vesti >>

 

9. januar 2018

Božićni ručak za beskućnike u organizaciji Color Press Grupe

Kompanija “Color Press Group” i ove godine je tradicionalno u vreme praznika posetila je Prihvatni centar – Dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i organizovala božićni ručak uz pomoć novosadskog restorana “Lazin salaš” za one koji nisu u prilici da Božić provedu u krugu porodice.

Nastavak vesti >>

 

5. januar 2018

Svečano otvorena manifestacija "Božićno seoce kod Hrama"

Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u četvrtak, 4. januara, svečano je otvorio Njegova Svetost patrijarh srpski Gospodin Irinej pred prepunim platoom ispred Hrama Svetog Save.

Nastavak vesti >>

 

 

STARIJE NOVOSTI (novosti u 2017.) >>