Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

10. decembar 2018

“Auto Bild” je novi, 100. član porodice CPG magazina!

Najuticajniji evropski magazin o automobilima i automobilizmu se od ovog broja izdaje u okviru naše kompanije i to je, jubilarno, 100. izdanje u porodici CPG magazina. “Auto Bild” je licencno izdanje koje se prodaje u 28 zemalja Evrope i nekoliko zemalja u ostatku sveta.

Nastavak vesti >>

 

23. novembar 2018

Prvi rođendan magazina „Diplomacy & Commerce“ u Hrvatskoj!

Magazin "Diplomacy & Commerce Croatia" obeležio je  prvu godinu uspešnog rada u Muzeju za umjetnosti i obrt u Zagrebu.

Nastavak vesti >>

 

15. oktobar 2018

Color Press Grupa - 22 od 40 najčitanijih!

Prema istraživanju IPSOS-a sprovedenom od 1. do 31. avgusta 2018. - među 40 najčitanijih magazina u Srbiji, Color Press Grupa izdaje preko polovine - 22 naslova.

Nastavak vesti >>

 

2. avgust 2018

IPSOS, jun 2018: Od 10 najčitanijih - CPG izdaje 7!

Prema istraživanjima koje je IPSOS obavio od 1. do 30. juna 2018. - od 10 najčitanijih magazina u Srbiji - Color Press Grupa izdaje sedam. Istraživanje je urađeno na uzorku od 4.373 građana Srbije...

Nastavak vesti >>

 

18. jun 2018

Od 10 najčitanijih magazina - 8 izdaje CPG!

Prema istraživanjima čitanosti magazina u maju 2018. koje je obavio IPSOS Strategic Marketing - Color Press Grupa izdaje osam od 10 najčitanijih časopisa u Srbiji. Najčitaniji magazin je i ovog meseca bila "Blic žena"...

Nastavak vesti >>

 

18. maj 2018

10 GODINA SA VAMA: „Ubavina i zdravje“ proslavila svoj jubilej

Najuticajniji ženski časopis „Ubavina i zdravje“ obeležio je 10-godišnji jubilej u društvu sa više od 300 zvanica. Rođendanska žurka se održala 16. maja, u prijatnom ambijentu restorana „Park“, a na njoj su prisustvovali saradnici, klijenti, poznate ličnosti, predstvanici medija i prijateli redakcijskog tima najpopularnijeg ženskog magazina.

Nastavak vesti >>

 

12. maj 2018

Otvoren “Danubius Food Planet”: Danas su na meniju italijanski specijaliteti i muzika

Drugi po redu Festival nacionalnih kuhinja “Danubius Food Planet” počeo je 11. maja na Trgu slobode u Novom Sadu predstavljanjem kulinarskih specijaliteta i kulture Crne Gore.

Nastavak vesti >>

 

9. maj 2018

Održivi razvoj 2018 – Društveno odgovorno poslovanje – put ka uspehu

Konferencija “Održivi razvoj 2018” održana je u sredu, 9. maja u hotelu Holiday Inn u Beogradu i tom prilikom okupila veliki broj kompanija koje posluju u skladu sa principima održivog razvoja.

Nastavak vesti >>

 

3. maj 2018

Nagrada Serbia Fashion Weeka za izuzetan doprinos razvoju festivala dodeljena Color Press grupi i Robertu Čobanu

Povodom 10. jubileja, tokom završne večeri Serbia Fashion Weeka dodeljene su nagrade institucijama i pojedincima koji su doprineli nastanku i razvoju ove Nedelje mode. Serbia Fashion Week, manifestacija koju su strani novinari prozvali “čudo od festivala” ima najrazvijeniju međunarodnu saradnju i najveći broj potpisanih ugovra o razmeni dizajnera u Evropi.

Nastavak vesti >>

29. april 2018

“Lepota i zdravlje” i Mg Mivela na Fruškogorskom maratonu

Četvrtu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj planinara, maratonaca, ljubitelja prirode i zaljubljenike u Frušku goru.

Nastavak vesti >>

 

25. april 2018

IPSOS, mart 2018: Od prvih 15 - CPG izdaje 11 magazina!

Istraživanje čitanosti magazina u Srbiji koje je proveo IPSOS u periodu od 1. do 31. marta - pokazuje stari raspored snaga u vrhu tabele. Od 15 najčitanijih magazina u Srbiji, Color Press Group izdaje više od dve trećine - čak 11.

Nastavak vesti >>

23. april 2018

U slavu Vaskrsa, proleća i buđenja prirode: Održan “Vaskršnji festival kod Hrama”

Na platou ispred Hrama Svetog Save družili smo se svakog dana od 9. do 22. aprila u okviru “Vaskršnjeg festivala kod Hrama”, u organizaciji kompanija „Color Media Communications“, „Ninamedia“ i HBO Color Media Events a u saradnji sa Hramom Svetog Save.

Nastavak vesti >>

 

17. april 2018

Novi magazin "Kineski lekar" - istočnjački recept za zdravlje i sreću

Na kioscima u celom regionu se pojavio novi magazin “Kineski lekar" koji čitaocima otkriva čudesni svet tradicionalne kineske medicine i predstavlja efikasne i proverene metode lečenja bazirane na hiljadugodišnjem iskustvu istočnjačkih lekara.

Nastavak vesti >>

 

11. april 2018

Tradicionalni uskršnji ručak Color Press Grupe u Prihvatilištu za beskućnike

Kompanija „Color Press Grupa“ i restoran “Lazin salaš” i ove godine su obezbedili uskršnji ručak za štićenike Prihvatilišta za beskućnike u Novom Sadu

Nastavak vesti >>

 

27. mart 2018

Prvi broj časopisa “RUSKI ELIKSIR”izazvao veliko interesovanje čitalaca

Porodici ruskih zdravstvenih magazina koje već nekoliko godina uspešno izdajemo, a koji drže primat na tržištu zdravstvenih izdanja – dodali smo i ovaj zanimljiv časopis: RUSKI ELIKSIR. Kako kažu, ono što je dobro ne treba menjati, pa se tako mi i dalje oslanjamo isključivo na prirodna bogatstva Rusije i narodne metode kojima njeni stanovnici pobeđuju bolesti i godine.

Nastavak vesti >>

 

23. mart 2018

Dodeljene “Diplomacy&Commerce nagrade” na proslavi drugog rođendana magazina

Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija londonskog The Economist časopisa, proslavio je svoj drugi rođendan u četvrtak 22.marta u novom Bitefartcafeu.

Nastavak vesti >>

 

22. mart 2018

Glamurozno veče zvezda: „Story Awards“ prvi put dodeljene u Makedoniji

Veče dobre zabave, dobrog raspoloženja i dobrih priča – kako i samo ime časopisa „Story“ govori, održano je u hotelu „Aleksandar Palace“ u Skoplju.

Nastavak vesti >>

17. mart 2018

Promocija “Hello! Travel: Vojvodina”: Preko 150 zvanica vozilo se Plavim vozom od Beograda do Sremskih Karlovaca

Preko 150 zvanica prisustvovalo je u petak, 16. marta, jedinstvenoj promociji luksuznog izdanja “Hello! Travel: Vojvodina“.

Nastavak vesti >>

16. mart 2018

Otvoren “Spring To Life”: Danas na programu dečija radionica, udruženje astrologa i Rockhoir

Plato ispred UŠĆE Shopping Centera od juče je pretvoren u pravu malu prolećnu oazu, jer je upravo na tom mestu otvoren festival “SPRING TO LIFE”.

Nastavak vesti >>

 

15. mart 2018

Color Press Group - sedam mesta od prvih 10!

Prema podacima Pradex istraživanja koje je IPSOS obavi od 1. do 28. februara, od 40 najčitanijih magazina u Srbiji - 23 izdaje Color Press Grupa. Od prvih 10 - CPG izdaje sedam, Najčitaniji magazin je i dalje "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

14. mart 2018

Porodičnim firmama treba da se bavimo jer one ostaju ovde!

Treći po redu poslovni forum “Porodične firme – Stub razvoja ekonomije”, u organizaciji Color Media Communications i Centra za edukaciju “Pro Educa” održan je u sredu, 14. marta, u hotelu “Holiday Inn” u Beogradu.

Nastavak vesti >>

 

20. februar 2018

IPSOS, Pradex, januar 2018: Čitanost magazina "Lepota i zdravlje" porasla za čak 41%

Prema rezultatima istraživanja čitanosti magazina u Srbiji u periodu od 01.01. do 31.01.2018. u grupi od 40 najčitanijih nalaze se 22 magazina Color Press Grupe.

Nastavak vesti >>

 

19. februar 2018

Zatvoren “Festival ljubavi”: Novi Sad po drugi put prestonica ljubavi!

Drugi “Festival ljubavi” zatvoren je u subotu, 17. februara, a na Trgu slobode su uživali prvenstveno najmlađi Novosađani, vozeći se na karuselu.

Nastavak vesti >>

 

8. februar 2018

IPSOS, Pradex, decembar 2017: Od 10 najčitanijih - CPG izdaje 8!

Prema merenjima IPSOS-a iz decembra 2017. - 8 od 10 najčitanijih magazina u Srbiji izdaje Color Press Grupa, dok je od prvih 40 - CPG izdavač čak 23 magazina. Najčitaniji magazin u Srbiji je i dalje "Blic žena" (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

2. februar 2018

„Festival ljubavi“ otvoren puštanjem balona uz „Iskrice i Munje“ i „Drum ’N’ Zez“

Na Trgu slobode u četvrtak, 1. februara, svečano je otvoren drugi po redu „Festival ljubavi“ koji se, od ove godine, održava na više lokacija u gradu.

Nastavak vesti >>

 

9. januar 2018

Božićni ručak za beskućnike u organizaciji Color Press Grupe

Kompanija “Color Press Group” i ove godine je tradicionalno u vreme praznika posetila je Prihvatni centar – Dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i organizovala božićni ručak uz pomoć novosadskog restorana “Lazin salaš” za one koji nisu u prilici da Božić provedu u krugu porodice.

Nastavak vesti >>

 

5. januar 2018

Svečano otvorena manifestacija "Božićno seoce kod Hrama"

Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u četvrtak, 4. januara, svečano je otvorio Njegova Svetost patrijarh srpski Gospodin Irinej pred prepunim platoom ispred Hrama Svetog Save.

Nastavak vesti >>

 

 

STARIJE NOVOSTI (novosti u 2017.) >>