Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

5. februar 2019

Konferencija “Vojvodina u 2019.” okupila članove Pokrajinske vlade, ambasadore, privrednike i stručnjake iz različitih oblasti

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je konferenciju „Vojvodina u 2019.“ istakavši da su privredno-ekonomski pokazatelji u Vojvodini danas pozitivni, ali da je pred Vladom, na čijem je čelu, još dosta posla kako bi svim građanima obezbedila bolji životni standard.

Nastavak vesti >>

4. februar 2019

Najmlađi otvorili treći “Festival ljubavi” na Trgu slobode

Puštanjem balona u obliku srca u vazduh, najmlađi sugrađani su svečano otvorili treći “Festival ljubavi” na Trgu slobode.

Nastavak vesti >>

29. januar 2019

Održano drugo po redu “Božićno seoce kod Hrama”

“Božićno seoce kod Hrama” održano je na platou ispred Hrama Svetog Save od 4. do 28. januara 2018. godine, a tokom manifestacije, ispred Hrama i u Kripti, nastupilo je preko 100 muzičkih izvođača, dečijih i crkvenih horova, različitih vokalnih sastava.

Nastavak vesti >>

 

22. januar 2019

Novi magazini CPG: "Ratovi" i "Škola za šivenje na mašini"!

Novi magazin "Ratovi" namenjen je svim ljubiteljima vojne istorije, a fokus će imati na istoriji ratova i vojske sa posebnim osvrtom na period od sredine 19. pa do kraja 20. veka...

Nastavak vesti >>

 

9. januar 2019

Color Press Grupa organizovala božićni ručak u dnevnom boravku za beskućnike

Tradicionalno, u vreme božićnih praznika, kompanija “Color Press Grupa” i restoran “Lazin salaš” organizovali su ručak u Prihvatnom centru i dnevnom boravku za beskućnike u Novom Sadu.

Nastavak vesti >>

 

5. januar 2019

Svečano otvoreno “Božićno seoce kod Hrama”

Manifestacija “Božićno seoce kod Hrama” drugi put je svečano otvorena u petak, 4. januara, na platou ispred Hrama Svetog Save.

Nastavak vesti >>

 

 

STARIJE NOVOSTI (novosti u 2018.) >>