Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku
9. januar 2018

Color Press Grupa organizovala božićni ručak u dnevnom boravku za beskućnike

Tradicionalno, u vreme božićnih praznika, kompanija “Color Press Grupa” i restoran “Lazin salaš” organizovali su ručak u Prihvatnom centru i dnevnom boravku za beskućnike u Novom Sadu.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Color Press Grupa u poseti Dnevnom boravku za osobe s autizmom

Color Press Grupa je i ove godine posetila, pred praznike, Dnevni boravak za osobe sa autizmom ŠOSO “Milan Petrović”.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Veselo i uz pesmu protekla poseta Color Press Grupe Domu za stare na Limanu

Uz pesmu i veselje, protekla je tradicionalna poseta Color Press Grupe penzionerima u Domu Liman, Gerontološkog centra “Novi Sad”.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Color Press Grupa u tradicionalnoj poseti Domu u Veterniku i Dečijem selu u Sremskoj Kamenici

Color Press Grupa” i prijatelji kompanije, i tokom ovogodišnjih praznika, tradicionalno su posetili Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku i Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Nastavak vesti >>

 

11. april 2018

Tradicionalni uskršnji ručak Color Press Grupe u Prihvatilištu za beskućnike

Kompanija „Color Press Grupa“ i restoran “Lazin salaš” i ove godine su obezbedili uskršnji ručak za štićenike Prihvatilišta za beskućnike u Novom Sadu

Nastavak vesti >>

 

10. januar 2018

Božićni ručak za beskućnike u organizaciji Color Press Grupe

Kompanija “Color Press Group” i ove godine je tradicionalno u vreme praznika posetila je Prihvatni centar – Dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i organizovala božićni ručak uz pomoć novosadskog restorana “Lazin salaš” za one koji nisu u prilici da Božić provedu u krugu porodice.

Nastavak vesti >>

 

26. maj 2017

Božićni ručak za beskućnike u organizaciji Color Press Grupe

Kompanija “Color Press Group” i ove godine je tradicionalno u vreme praznika posetila je Prihvatni centar – Dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i organizovala božićni ručak uz pomoć novosadskog restorana “Lazin salaš” za one koji nisu u prilici da Božić provedu u krugu porodice.

Nastavak vesti >>

 

26. maj 2017

Uručena donacija Prihvatilištu za odrasla i starija lica u Futogu

Color Press Grupa i Ninamedia, organizatori festivala “Novosadski Winter Fest”, “Festival ljubavi” i “Food Planet” danas su u Futogu uručili donaciju Prihvatilištu za odrasla i starija lica u vidu tehničke opreme, a novac je sakupljen na aukciji skulptura koje su izradili studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu i vajari Galerije Matice srpske tokom “Festivala ljubavi”...

Nastavak vesti >>

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

"Color Press Grupa", kao najveći izdavač magazina u regionu, shvata važnost svoje uloge i kada je reč o društvenim zajednicama u kojima deluje, pa stoga podržavamo mnoge lokalne i regionalne inicijative iz oblasti humanitarnog rada, zaštite životne sredine, zaštite zdravlja i slične akcije.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST
USVOJI ME! - Akcija Spansa i portala nshronika.rs

Pridružite se akciji Spansa i našeg portala nshronika.rs. Udomite jednu od napuštenih životinja sa teritorije Novog Sada

 

AKCIJA "CLANDESTINO"
EKOLOGIJA
EKOLOGIJA

"Color Press Group" je u svojim magazinima uvek podrzavala akcije iz oblasti ekologije a od 2009. godine smo i ekskluzivni medijski partner fonda "Ecotopia" koji je nastao iz želje i potreba pojedinaca i kompanija da organizovano i sistematično daju svoj doprinos rešavanju rastućih ekoloških problema u Srbiji i svetu.
Njihova misija, koja je ovim partnerstvom postala veoma značajna i za našu kompaniju , jeste da u što većem broju pojedinaca i institucija u Srbiji razviju svest o globalnim i lokalnim posledicama zagađivanja planete, kao i da ukažu na neophodnost ličnog angažovanja da bi se te posledice predupredile ili umanjile.
Na naslovnicama svih magazina CPG utisnut je logo Ecotopie a ekološkim temama bave se i naši urednici trudeći se da probleme predstave što većem broju čitalaca utičući pre svega na njihovu svest, da bi takvi problemi bili efikasno rešeni.

 

POMOĆ DOMOVIMA ZA DECU
POMOĆ DOMOVIMA ZA DECU

Od 2001. godine naša kompanija svakog meseca održava humanitarne akcije za pomoć deci bez roditeljskog staranja u domovima u Veterniku i Sremskoj Kamenici. Tokom svih ovih godina decu smo usrećili tonama slatkiša i drugih đakonija koje pripremaju vredne domaćice učesnice naše akcije "Domaćica meseca", kao i brojnim drugim poklonima. Ipak, decu uvek najviše obraduje druženje sa nekom od sportskih, glumačkih ili muzičkih zvezda koje se svakog meseca pridružuju našoj akciji.