Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

15. novembar 2013.

Color Press Grupi zahvalnica Prihvatilišta u Futogu!


Danas je u prostorijama Prihvatilišta u Futogu otvorena sada već  tradicionalna prodajna izložba kreativnih likovnih i ručnih radova korisnika. Ova prodajna izložba organizuje se treći put, a ovogodišnja tema je život na salašu. Uprkos oskudnim sredstvima sa kojima raspolaže Prihvatilište, korisnici su sa puno entuzijazma i volje pripremili izložbu. Korisnici Prihvatilišta su tokom svog boravka heklali i vezli, pravili predmete od drveta, stakla, vitraža, sa ciljem da im se podigne samopuzdanje i da se motivišu da se vrate u normalan život.

Izložbu je otvorila Anđelka Barać, rukovodilac Prihvatilišta u Futogu, a zatim se prisutnima obratila i Ljubica Ubović, upravnica Gerontološkog centra “Oaza”, nakon koje su stihove pesme “Panonsko more” recitovali korisnici Prihvatilišta, Slobodan Birclin i njen autor Dragutin Todorčević.

Generalni direktor Gerontološkog centra Dragan Milošević uručio je zahvalnice donatorima koji pomažu Prihvatilištu u Futogu, a to su: Color Press Grupa, Copex, Lazin Salaš, Salaš 137 i Poljoprivredna škola iz Futoga.

Ambijent izložbe upotpunjen je prisustvom tamburaškog orkestra koji je izveo nekoliko tematskih numera.

8

12

9

1

2

3

4

5

6

7

11

13

14

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25