Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

28. decembar 2012.

Vesna Čipčić donela smeh i prazničnu atmosferu u Dom za stare "Oaza"!


Color Press Grupa", drugu godinu zaredom, organizovala je prazničnu posetu Gerontološkom centru "Oaza" u Novom Sadu. Specijalna gošća bila je glumica Vesna Čipčić koja je žiteljima doma recitovala stihove Mike Antića i Duška Radovića.

Svojim jedinstvenim glasom i temperamentnom izmamila je osmehe na licima baka i deka. Kao i prethodne godine, domaćini su sa uživanjem slušali našeg dopisnika i putopisca Žikicu Miloševića, koji je pričao o Pragu, Maroku i Španiji. Njegovu priču o Pragu prokomentarisao je i generalni direktor gerontološkog centra Dragan Milošević, ispričavši i svoje utiske iz tog lepog grada. Prisutnima se obratio predsednik "Color Press Grupe" Robert Čoban i svima poželeo dobro zdravlje, te je najavio ponovno druženje sledeće godine.

Korisnici doma "Oaza" takođe su se pripremili i prijatno iznenadili goste. Gospodin Savko Subotić recitovao je stihove Mike Antić a gospođa Živana Kojdić koja je otpevala pesme „U Novom Sadu“ i „A sad adio“ iz serije „Vruć vetar“ u kojoj je Vesna Čipčić glumila. Na samom kraju, Dimitrije Jovanović uručio je poklone Vesni i Žikici. Domaćice koje redovno učestvuju u humanitarnim akcijama naše izdavačke kuće, i ovog puta su pripremile svoje specijalitete kako bi žiteljima „Oaze“ zasladile praznike.