Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

2. decembar 2012.

"Beauty Weekend" u Dečijem selu: "Nega je važna, vi ste važne!"

I ovog vikenda su kompanija “L'oreal Balkan“ i magazin “Lepota i zdravlje” organizovali zanimljivu akciju za devojke u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici. Akcija pod nazivom „Nega je važna, vi ste važne!“ uključivala je oko dvadesetak devojaka različitog uzrasta koje su provele jedno prijatno popodne i koje su poput pravih zvezda imale to zadovoljstvo da ih šminkaju, friziraju i stilizuju vrhunski stručnjaci iz ovih oblasti. Posle kompletnog sređivanja, redakcija „Lepote i zdravlja“ napravila je profesionalne fotografije tako da su naše prijateljice iz Dečijeg sela mogle da se osećaju kao da se slikaju za pravi book.

I ovoga puta, „L'oreal Balkan“ obradovao je decu vrednim „Garnier“ paketima dok je Galerija Matice Srpske obezbedila specijalne ilustrovane sveske o blagu ovog muzeja primerene uzrastu žitelja Dečijeg dela. Lepa i opuštena atmosfera, nasmejana lica i pozitivni komentari devojaka, ukusna torta i brojne druge stvari i nama iz redakcije „Lepote i zdravlja“ i „Color Press Grupe“ učinile su ovo tmurno nedeljno popodne zaista posebnim.

"Saradnja naše kompanije sa Dečijim selom kroz razne akcije traje evo već 12 godina a planiramo da i Beauty Weekend postane tradicionalan. Jer mi verujemo da nije dovoljno da štićenici u Dečijem selu budu samo siti i u toplom - važno je i kako se oni osećaju. A tinejdžerkama i devojkama celog sveta je u njihovom uzrastu ovo što im Beauty Weekend pruža - jedna od najzačajnijih stvari u životu što je i razumljivo!", rekla nam je Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina "Lepota i zdravlje" na čiju inicijativu je ovak akcija i pokrenuta.