Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

4. april 2014.

Održana regionalna konferencija "Pro Femina 2014"

Juče je u hotelu Hyatt u Beogradu održana, druga po redu, regionalna konferencija ProFemina. Tema konferencije bila je "Šta radimo dok čekamo bolja vremena".

Odgovor na ovo pitanje, kroz raznolike teme, dali su nam brojni gosti iz zemlje i regiona. Šta nas čini srećnim, kako da budemo emotivno zadovoljni, oslobodimo se stresa, napredujemo u karijeri? Kako izgledamo, kako se hranimo?

Osim panela koji su se bavili ovim pitanjima, govornici i publika diskutovali su na teme nasilja nad ženama, šta je razlika između znanja i zvanja, kako se izlečiti pomoću uma i zdrave ishrane, da li je hrana postala moda i šta nam je u celom regionu zajedničko kad je o ljubavi reč.

Ovogodišnja konferencija, u organizaciji časopisa "Lepota i zdravlje", okupila je i mnoge poznate ličnosti, pa su tako Veran Matić, Dragana Ćosić, Isidora Bjelica, Mirjana Karanović, Brankica Stanković, Filip Ćirić, Đorđe Kortina, Aleksandra Gudelj, Fuad Backović Deen,Duška Jovanić, Vedrana Rudan i Marina Krleža bili samo neki od zainteresovanih što su se ovom prilikom bavili ženskim temama a koje interesuju i muškarce.

"Čekanje može biti pogubno, nema čekanja boljih vremena, moramo da radimo na tome da budu bolja", zaključila je Brankica Stanković, dok je Mirjana Karanović poručila: "Snovi su najlepši deo stvarnosti... sanjati a ne zaspati, ustati i krenuti."

 

POGLEDAJTE CELU KONFERENCIJU PO PANELIMA

 

IZJAVE UČESNIKA KONFERENCIJE

MEDIA CLIPPING

 

Video clippingPress clipping

Web Clipping