Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

9. april 2014.

After Dance Party Lepote i zdravlja i Beogradskog festivala igre

Magazin Lepota i zdravlje i Beogradski festival igre organizovali su sinoć After Dance Party u Beogradskom dramskom pozorištu. Zvanice, među kojima su bile i poznate ličnosti, prvo su gledale predstavu italijanske trupe "Zappalà Danza" koja predstavlja jedinstveno istraživanje sicilijanskih navika i tradicije, i otkriva "marranzano" (drombulje), tipičan instrument koji se često povezuje sa "mafijom".

Nakon predstave, gosti su uživali u vinima vinarije Temet. Među zvanicama bili su Mirjana Karanović, Vesna Čipčić, Jovan Ćirilov, Vlada Aleksić, Zorana i Miša Obradović, Jelena Ivanović i Bane Tomašević, Branka Pujić, Duška Jovanić i drugi.

Kao generalni pokrovitelj BFI, Vip mobile uveo je prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu, a zajednički kreiran slogan, „Komunikacija u pokretu“, najbolje oslikava snagu sedmogodišnje saradnje. Kroz različite projekte, među kojima su najznačajniji nagrada „Vip poziva“, projekat za najmlađe „Vip talenti“ i podrška Nacionalnoj fondaciji za igru, Vip doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.