Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

12. septembar 2014.

70 godina magazina "Hola!": Nadežda Jokić i Nataša Vulin govorile na internacionalnoj Hello! konferenciji u Madridu!

Nadezda Jokic
Nadežda Jokić - glavna i odgovorna urednica srpskog izdanja magazina "Hello!"

Na globalnoj konferenciji magazina "Hello!", koja je upriličena povodom 70 godina od izlaska prvog broja magazina "Hola!", u Madridu, priliku da govore o svojim iskustvima u pregovorima sa poznatima oko dobijanja ekskluzivnih priča imali su urednici internacionalnih izdanja, među kojima i Nadežda Jokić, urednica srpskog izdanja magazina "Hello!".

Između ostalog, ona je govorila i o preuzimanju agencijskih fotografija "selebritija" i, u interaktivnom odnosu sa učesnicima konferencije, diskutovala o svim izazovima koji se tiču dostupnosti internacionalnih priča koje se preuzimaju iz centrale u Madridu.

Natasa Vulin
Nataša Vulin - advertajzing direktorka srpskog izdanja magazina "Hello!"

Pored Nadežde, prilika da se obrati učesnicima konferencije, ukazala se i Nataši Vulin, advertajzing direktorki srpskog izdanja magazina "Hello!", koja je prisutne upoznala sa događajem koji kompanija "Color Press Group", izdavač magazina "Hello!" u Srbiji, organizuje svake godine na Belom Dvoru - Hello! Dodela nagrada za ličnost godine ("Hello!" Serbia Person Of The Year).
Takođe, ona je govorila na temu advertajzing i marketing promocije magazina.

Nadezda-Jokic-i-Natasa-Vulin-Eduardo-Sancez-Hunko
Nataša Vulin i Nadežda Jokić, predstavnice srpskog izdanja magazina "Hello!", poziraju sa Eduardom Sančez Hunkom, glavnim i odgovornim urednikom magazina "Hola!"

Posle zvaničnog završetka konferencije, glavni i odgovorni urednik magazina "Hola!" Eduardo Sančez Hunko, zahvalio se predstavnicama srpskog izdanja magazina "Hello!" i najavio posetu tapas barovima i privatnu turu obilaska čuvenog "Prado" muzeja u večernjim časovima.

Mercedes Kalderon sa svojim unukom

Gospođa Mercedes Kalderon (93) je sa svojim suprugom Antonijom Sančezom pokrenula magazin Holla! u Barseloni pre tačno 70 godina, u septembru 1944. godine, dok je u Evropi besneo rat a u Španiji vladao Franko!

Od 1956. i venčanja Grejs Keli i Princa od Monaka, Hola! počinje aktivno da prati svetsku celebrity scenu. 1988. pokreću "Hello!" u UK, 2003. "Hello!" u Rusiji, 2007. u Srbiji... Danas imaju 24 izdanja u celom svetu i "Hello!" je globalno najtiražniji cedlebrity nedeljnik. Gospođa Mercedes i danas svakog petka odlazi u redakciju da pregleda modne strane španske Hola!-e

Sve novosti >>